Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?
Látod metformint én is szedek.
Nekem is azt mondta a doki pco-s vagyok. Mindenféle vérvétel, és egyébb nélkül.
én is 2x1 szedek, de nagyon nehezen szoktam hozzá.
Mikor pár hónap múlva meg rákérdeztem azt mondta nincsenek ciszták minden rendben. Akkor mire szedem a gyógyszer???
Ezt is szeretném tisztázni vele ma.
De leszokni se lehet erről egyik napról a másikra.
Emelni is csak óvatosan, fél szemeként kellett nekem is.
:-) 850mg-ost szedek. Én sajna nagyon rosszúl voltam tőle majd 1 hónapig. Hasmenés szédülés hányinger minden bejátszott. Nekem úgy kellett emelni, hogy fél szemenként. Mindig fél szemmel kellett emelni 3-4 naponta.
A vérvételre nekem is megvan a beutalóm, csak mivel nem jött meg 4 hónapig, így nem tudtam menni.
Most, hogy megjött felhívtam a dokit megkérdezni, hogy menjek-e de mivel előtte is hormont szedtem, duphasont, és utrogestant, meg ugye el kellett kezdeni a clostit, azt mondta így nincs értelme. Ebben igaza volt.
Az viszont zavar,hogy eredmények nélkül minden sz@rt be kell szedni. Ezért hiszek egy kicsit nehezen a dokikban...
Azért keztdtem most gynex cseppet szedni.
Igazad van! Elég húzós árakon melózik az orvosod.
Már csak azt nem értem akkor a te pénzed bánja, mért nem hív vissza uh-ra.
Az én dokim sztk-s de évek óta hozzá járok.
Azt azért megértem, hogy nem jött össze a vérvétel.
Nem akartuk elhalasztani azt a szép 3 nagy tüszőt...
Az más kérdés, hogy sajna nem sikerült.
Azért majd írj hátha sikerül ez a hónap!!! :-)
Végül is ez nem uh-függő.. :-)
Mindegy megbeszéltem a férjemmel, hogy ezt a hónapot még végigcsináljuk aztán lesz egy kis pihi.
Ha lesz gyógyszer mentes hónap megcsináltatom a vérvételt.
Ámen! :-)
Azért majd írok mit látott a doki.. De csak ha kíváncsi vagy.
Sziasztok!
En ma keztem a masodik kurat,ha mit mondjak eddig nem volt gyalog-galopp:Kezdenem azzal,hogy 5 eve probalkozunk,van egy 6 eves lanyunk,neki szeretnenk kistestvert.5 korai vetelesen vagyok tul,mire raszantuk magunkat a Kaali intezetre,ahol felirtak a clostyt.Nekem az elso honap maga volt a pokol,de ki kell tartanom,kezdodott a hihetetlen ejszakai izzadassal,remalmokkal,majd mikor a 21. napon vervetelen voltam a progreszteron szintem az egegbe volt 111.2,mire az orvos nem tudott mit mondani.3 nap kesessel jott meg,de csak valami pirosas barnas.Az orvos azt mondta ez normalis es folytatni kell,a masodik honap konnyebb lesz.Na ez van ma.
Szia.
Voltam tegnap dokinál, és meg"beszéltük" , hogy írok.
Végül is jó híreket mondott. De meglátjuk. 1db tüszőm van az a 10 napon 18mm ami jó. A nyálkahártya 8mm ami szintén jó. Csinálnom kell az ovutesztet és ha nem lesz pozitív péntekig akkor mennem kell hozzá megint. Most nem adta be a choragon szurit azt mondta spóroljunk. De előre látom, hogy csak péntekig fogunk spórolni,mert nekem sose lesz egyértelmű pozi az ovuteszt. Sajnos az a rohadt inekció horror drága, és alig lehet beszerezni. A 4 gyógyszertárban kaptunk, de csak úgy, hogy a gyógyszerész kérte egy másik boltból.... Rákérdeztem a pco-ra is, hogy most van-e vagy mi? Azt mondta igen nem is kicsit, és, hogy örüljek, hogy ilyen jól reagálok a metforminra.
uh közben mondta nekem nem érti mért nem jön össze a baba mert olyan jók az eredményeim. Hát rötyögtem egy kicsit és kérdeztem, hogy milyen eredmények mivel még egy vérvételt se csináltunk. Egy kicsit el vagyok bizonytalanodva, hogy jövő hónapban szedjem-e a clostit vagy menjek inkább vérvételre?
Ha most 2x1 clostytól csak 1 tüsző érett lehet, hogy nélküle 1 se fog....
D az embert a türelmetlenség hajtja, nem akar 1 hónapot se kihagyni...
Kedves utsó, és te most hogy állsz? Milyen visgálatokat csináltak már meg?
Kedves kérdező, és te, hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!