Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?
Szia Böbe :)-akkor van erre valamilyen gyógyszer-az a lényeg :)
Szerintem engemet majd a Tűű doktor tud igazán rendbe hozni,ehhez mr ő kell,de a július 22.-e nagyon messze van még,s még akkor csak a kivizsgálások kezdődnek-de nem bánom :)
sziasztok,
irtak mar fel nekem is Utrot,de nem voltam babas,ezert felesleges volt.Ma elkezdtem szedni az aspirint,allitolag verhigito,igy legalabb nem kapok trombozist.A kivizsgalas,nagyon jo dolog,latod nekem is kiderult mi a baj,csak mostmar tenyleg az legyen.Abbahagytam a homerozest,meguntam.|En julius vegere kaptam idopontot,ha addig nem lenne semmi.De remelem addig nem kell varni.Puszi nektek!
Hello Csajok!
Hova tuntetek?Azert leirom,hogy befejeztem a Clostit,es most a masodik naptol mar nem voltak olyan tuneteim mint az elozo honapban.Ezt ost jobban viseltem.Puszi nektek Bobe
Szia Böbe, én itt vagyok:-))))
Jó neked, hogy befejezted.. Nekem holnap tellik le a második 2x1. Hát nem tudom, hogy tényleg szabad-e így szedni. Szerintem bátrak voltunk a dokival, hogy bele vágtunk. Te kiderítettél valamit a problémádról?
Azért holnap drukkoljatok nekem csajok, hogy megrepedjen a tüszőm. Csinálgatom a z ovutesztet is, és magamhoz képest elég erős vonalat produkáltam:-) Hátha.
Dolgoztunk a babócán a hétvégén;-).
Puszka
Sziasztok csajócák :) Ne haragudjatok,hogy így eltűntem hétvégére,de annyi minden összejött itthon :).
Szerintem nem sok a 2*1 closti-én is ezt szedtem,és szerintem eléggé jó,bár nem jött még meg,a melleim leszakadnak és semmi jele,hogy meg akarna jönni-de a tesztem elfogyott-így nem idegelem magamat a negatív tesztekkel :).Kíváncsi vagyok azért,hogy melyikünkkel mi lesz,de mi nem a tüszőrepedéskor voltunk együtt-szóval én biztos nem vagyok babás-fő a pozitív gondolkodás :D
Zsanett,remélem megreped az a fránya tüszőcske :)
Böbe hogy vagy-jobban már?Hogyan telnek a napok?:) Írjatok ám :)
Sziasztok csajok!
Böbe, igen duplán szedtem a clostyt. Szedtem az első naptól az 5 napig 1 hét szünet majd újból 5 napig 2x1-et. A dokim konzultált egy másikkal, s így döntöttek. Mindegy eléggé izgulok mi lesz ma. De az a jó hír lányok, hogy azt mondta a doki, hogy álltalában nem az első hónap hatásos, hanem második-harmadik, vagy a pihenő időben.
Mert ugyi ezt csak 3 hónapig szabad szedni.
Hát a cickóim nekem is brutál fájnak:-((((
Nem is csodálom...
Írjatok, ha van valamii fejlemény.
Este azért megírom mi volt. Remélem kipukkadt, mert még hancurkázni is fájt rendesen:-(
De hát mindent a cél érdekében!!!!!! :-))))
Puszkák
sziasztok!
Mi ujsag Zsanett megrepedt?Izgatottan varom az eredmenyt.Nallam semmi extra nem tudom mitol de napok ota vizes folyasom van.Ez a clostitol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!