Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rámehet a kapcsolat a sikertel...

Rámehet a kapcsolat a sikertelen babaprojektre?

Figyelt kérdés

Március óta próbálkozunk, most várjuk a párom spermavizsgálatának eredményét. Engem is elég alaposan kivizsgáltak már! Mostanában viszont úgy érzem, hogy belefáradtunk már a sikertelenségbe. 25 napos ciklusokkal elég hamar megy az idő, mindig csak várakozunk, de hiába!

Félek, hogy túlságosan megvisel ez az egész mindkettőnket!

2008. okt. 27. 06:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
SZia! Ne hagyd hogy rámenjen a kapcsolatotok! Még 1 évetek sem telt el, és igy nézve eléggé sürgetitek a dolgot, és ez nem jó! Tudod ha szeretitek egymást,az legyen előttetek, hogy lesz egy közös babátok, akinek nagyon örülni fogtok! Ilyesmire nem is szabad gondolni, amiket írsz! Ma már eléggé fejlett az orvosi tudomány, és általában segiteni is tudnak! Ha én már 4 éve várok, akkor te is tudsz! Fel a fejjel! És ne görcsölj rá! :)
2008. okt. 27. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bizony-bizony rámehet egy kapcsolat a babaprojectre és minél kétségbeesettebben keseregsz annál inkább nem sikerül és annál jobban eltávolodtok egymástól. Egyébként feleslegesen aggódsz mert még nem is vártok olyan sok ideje!!!

Én az első babámra több mint egy évet vártam mire megfongant, a második meghalt méhen belül, a harmadik viszont gyorsan megfogant és egészségesen meg is született.

Kitartás, és ne mindig ezzel fogalakozz, és jusson eszedbe hogy a pasik írtóznak az orvosi kezelésektől még akkor is ha nem mondják!

2008. okt. 27. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon oda kell erre figyelni és főleg a nőkön múlik sokminden!

Mi is sokáig próbálkoztunk és akkor sikerült, mikor már én is azt mondtam, hogy na hagyjuk, aztán lesz ami lesz.

Fontos, hogy ne minden gondolatod ekörül forogjon és legyél laza. A párod se érezze, hogy nincs más fontos a magánéletben, mint csak ez.

Előbb-útóbb melátod, sikerülni fog.

2008. okt. 27. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sem értem,hogy miért mentetek már orvoshoz?1 évig teljesen normális,ha nem jön össze!Úgyhogy szerintem elkapkodtátok.Fölöslegesen görcsöltök és kínozzátok magatokat,ahelyett,hogy nem foglalkoznátok vele és szeretnétek egymást!
2008. okt. 27. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Fél év próbálkozást még nem igazán lehet sikertelennek nevezni, nekünk 4 év után jött össze. De ha úgy érzed hogy ez kihat a kapcsolatotokra, akkor beszéld meg apároddal, hogy mit érzel, s lehet őt nem is zavarja a dolog, csak miattad csinálja az egészet, lehet ő türelmesebb. Bár én azt is letisztáztam a párommal, ha nem lehetne gyerekünk, akkor örökbe fogadnánk egyet.
2008. okt. 27. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!