Rámehet a kapcsolat a sikertelen babaprojektre?
Március óta próbálkozunk, most várjuk a párom spermavizsgálatának eredményét. Engem is elég alaposan kivizsgáltak már! Mostanában viszont úgy érzem, hogy belefáradtunk már a sikertelenségbe. 25 napos ciklusokkal elég hamar megy az idő, mindig csak várakozunk, de hiába!
Félek, hogy túlságosan megvisel ez az egész mindkettőnket!
Bizony-bizony rámehet egy kapcsolat a babaprojectre és minél kétségbeesettebben keseregsz annál inkább nem sikerül és annál jobban eltávolodtok egymástól. Egyébként feleslegesen aggódsz mert még nem is vártok olyan sok ideje!!!
Én az első babámra több mint egy évet vártam mire megfongant, a második meghalt méhen belül, a harmadik viszont gyorsan megfogant és egészségesen meg is született.
Kitartás, és ne mindig ezzel fogalakozz, és jusson eszedbe hogy a pasik írtóznak az orvosi kezelésektől még akkor is ha nem mondják!
Nagyon oda kell erre figyelni és főleg a nőkön múlik sokminden!
Mi is sokáig próbálkoztunk és akkor sikerült, mikor már én is azt mondtam, hogy na hagyjuk, aztán lesz ami lesz.
Fontos, hogy ne minden gondolatod ekörül forogjon és legyél laza. A párod se érezze, hogy nincs más fontos a magánéletben, mint csak ez.
Előbb-útóbb melátod, sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!