Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOs sorstársak! Ti is csak...

PCOs sorstársak! Ti is csak folsav és e-vitamin kombinációt szedtek babaprojektre?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom semmi mást nem írt fel,ezért hétfőn megyek endokrin dokihoz privát,hátha ő többet tud segíteni.

A hormonjaim rendben kivéve az FSH-LH arányt(PCO).

Valaki hasonló helyzetben???

2010. nov. 11. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Valószínűleg vérvételre is küldenek majd, ahol megnézik az inzulin szintedet. Ha magas, akkor metfogamma, vagy merckformin xr tablettát fogsz kapni.

Próbáld ki a premens tablettát.

2010. nov. 11. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem jók a hormonjaim, és Closty-t kaptam.
2010. nov. 11. 09:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem felírt a doki metfogammát pedig nem csinált inzulin terhelést.Elég jó volt mert végre lett rendes ciklusom és peteérésem is.Sajnos azóta változások álltak be az életembe és nem próbálkoztunk tovább.
2010. nov. 11. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Bocs, hogy belekérdezek, de sima nőgyógyászod volt, aki felírta, vagy endokrinológus?
2010. nov. 11. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!A nőgyógyász írta fel, de az endokrinológus is azt mondta hogy PCOS-ám van.Előbb vagy utóbb ő is felírta volna.
2010. nov. 11. 12:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Néztek inzulinszintet is (2 vérvételem volt):

1. inzulin (megengedett max.16,3--nekem: 12)

2. inzulin (megengedett max.16,3--nekem: 20,2)

Egyszer magasabb,egyszer alacsonyabb.Nem értem,de majd a doki megnézi.

Nálatok milyen az inzulinszint?

2010. nov. 12. 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia Nekem is PCOs-m van. Nekem sjana nem írták fel a metformint, meg a többit sem, mert nem elég magas az inzulinszintem. Normál körül van. Egyből inszemre küldtek, ha most nem jön össze, akkor még egy, és lombik. Inszem előtt én is Clostit kaptam, aztán még Puregon injekciót 6 napig, aztán meg egy másik fajtát tüszőrepedésre, és most meg Crinone gélt, ami progeszteront tartalmaz, hogy beágyazódjon. Nem tudom mi lesz. Egyik ismerősöm simán a fent említett gyógyszerekből kapott és két hónapra rá terhes lett. Sok sikert, és írd majd meg, hogy mit sikerült elérni!
2010. nov. 13. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem az inzulinom először (2 éve) 60 volt. Következő évben odafigyeltem a diétára, akkor 18 körül, idén megint 23. Azt mondták, természetes úton sosem leszek terhes, ezért nem védekeztünk. Most 12 hetes vagyok. Azt mondták csoda történt.
2010. nov. 13. 10:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Azért jó tudni,hogy nem reménytelen a helyzet!

Én is várom a csodát és hiszem,hogy nekünk is szán az ég egy babát!

2010. nov. 13. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
egy korábbi író vagyok. Én is ebben reménykedem!! KItartás!!! Volt már rá sok példa.
2010. nov. 13. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!