E vitamin! Tapasztalaok?
az elvékonyodott nyálkahártyát segit ujra megvastagitani.
pl aki clostit szed peteérés elősegitésére,aminek elvékonyitó hatása van, annak kifejezetten ajánlják mellé,de szerintem amugy is jó hatása van. én mikor már élesben "gyártottuk a tesot" elkezdtem szedni és a 4ik hónapban sikerült is. hogy segitett e, konkrétan nem tudom,de ártani biztos nem ártott:)
A vitaminok mindig jók a szervezetnek.De az én dokim azt mondta, hogy az E vitaminnak azért van jó hatása, mert javítja a megtermékenyítést...Találtam egy hozzá kapcsolódó cikket, remélem tudtam segíteni.A férjed is szedje!!!!Sejtvédő hatása van ffiaknál nőknél egyaránt!
Férfi meddőség javítására hasznos lehet az E-vitamin szedése.
Viszont én, ha választani lehetne, akkor inkább folsavat szednék.Nézz utána, az nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiség legyen a szervezetedben.
Az E-vitamin megerősíti és védi a spermiumok sejtmembránját és segíti őket, hogy megtegyék azt az utat, ami a gyerek nemzéséhez kell. Vagyis a beérkezés helyétől a hüvelyen keresztül a petevezetéken át addig míg nem találkoznak a szembejövő petesejttel.
Egy kísérlettel kimutatták, hogy megfelelő számú,de kevésbé mozgó spermiumokkal rendelkező férfiaknál 3 hónapon át, 200NE E-vitamin szedése után 30 %-kal növekedett a megtermékenyítés aránya.
Az E-vitamin természetes formája sokkal jobb, mint a mesterséges.
A vitaminokat legalább 3 hónapon keresztül kell szedni ahhoz, hogy ki tudják fejteni hatásukat.
E-vitamint tartalmaznak a gabonafélék, főleg a gabonacsírák, a növényi olajokban gazdag élelmiszerek, a teljes szójaliszt, és a csonthéjas gyümölcsök (dió, mogyoró, földimogyoró, mandula, tökmag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!