Van itt az oldalon 18-20 éves kismama/vagy leendő kismama?
Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk és már rajta vagyunk a babaprojecten:) Nagyon szeretnék anya lenni, már megtaláltam életem szerelmét és ő nagyon szeretne gyereket tőlem:)Sokan túl korainak tartják, de mi komolyan nagyon szeretnénk:)2010. máj. 28. 20:34
51/65 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarom magamhoz láncolni!! Ő szeretné, már írtam:) Tehát nem én erőltetem!!
2010. jún. 1. 11:42
52/65 anonim válasza:
majd írd meg, hogy mi lett végül!!
53/65 A kérdező kommentje:
OKÉ:)
Úgy döntöttem(nem szívem, hanem eszem szerint) h ha ebbe a hónapba nem sikerült, akkor védekezni fogunk. És pár év múlva próbálkozunk.. Nagyon fáj a döntés, de annyian lekiabáltak..h inkább így döntöttem:S
2010. jún. 2. 15:29
54/65 anonim válasza:
Gratulálok az elhatározáshoz. :) Nem egy olyan párt tudok, akik korán házasodtak, jötta baba, majd 1-4 éven belül szétentek. :( Nagyon ritka az, hogy olyan pár találjon egymásra 20 évesen vagy az alatt, akik örökre együtt maradnak... További minden jót!
55/65 anonim válasza:
tényleg? nem gondoltam volna, hogy meg fogod gondolni magad. de hidd el, jól döntesz, ha így döntesz/döntötök. ezek szerint volt értelme egy kicsit hurrogni.
legyetek boldogok sokáig és remélem pár év múlva a helyzetetek is jó lesz és jöhet a baba :)))
56/65 A kérdező kommentje:
Azért majd ha meg kéne jönni és nem fog, akkor tesztelek:) Ha nem vagyok terhes, akkor védekezünk. Ha meg mégis terhes lettem, akkor már így van.
2010. jún. 2. 16:26
57/65 anonim válasza:
A tiéd a másik kérdés gondolom.Abból kiderül,hogy babát vársz.
Remélem minden jól alakul, ha már így van.
58/65 A kérdező kommentje:
Igen így alakult:) Minden OK:)
2010. jún. 7. 21:27
59/65 anonim válasza:
Nem így alakult, hanem így alakítottátok...nem mindegy....
60/65 anonim válasza:
nem tudom melyik az a kérdés, de még nem vár, csak szimplán meggondolta magát és most már juszt is azt fogja írni, hogy terhes, még ha nem is így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!