Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt az oldalon 18-20 éves...

Van itt az oldalon 18-20 éves kismama/vagy leendő kismama?

Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk és már rajta vagyunk a babaprojecten:) Nagyon szeretnék anya lenni, már megtaláltam életem szerelmét és ő nagyon szeretne gyereket tőlem:)Sokan túl korainak tartják, de mi komolyan nagyon szeretnénk:)
2010. máj. 28. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
82%

Szia én 17 éves vagyok,gondatlanok voltunk,de már nem érdekel.:)

A napokban jött össze a kisbaba,jövőre lesz az utolsó évem,magántanulóként fogom folytatni,az érettségi előkészítőkre pedig majd bejárok ,ha még nehezen is de be!

Most intézzük a házat is,bár a szüleim mit sem sejtenek még,de nem sokára bejelentjük.

Én sem bánom amúgy,nagyon örülök neki ,és tudom,hogy az én barátom sem lépne meg..:)

Gratulálok a babához,és boldog babavárást!

2010. máj. 29. 14:12
 12/65 A kérdező kommentje:

Én is magántanuló vagyok, már fél éve:D

Szerintem összejött a baba, de ugye még nem biztos, majd ha tesztelek kiderül:D

Te most akkor hány hetes terhes vagy?:)

2010. máj. 29. 14:18
 13/65 anonim ***** válasza:
80%
legalább nem foglaljátok el a jó állásokat előlünk :)
2010. máj. 29. 14:57
 14/65 A kérdező kommentje:
Miért "kedves" válaszoló? Nem mindegy mikor megyek dolgozni? Most vagy 3 év múlva? Amúgy most sem foglalnám el, mert egyenlőre tanulni fogok itthon magántanulóként:) A párom meg egyetemista lesz..Szal. örülhetsz:):)
2010. máj. 29. 16:09
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre csak annyit mondok,hogy a fiatal kismamák is fognak annyit elérni mint akik késöbb szülnek!:)
2010. máj. 29. 16:45
 16/65 anonim ***** válasza:
100%
hát hét az még nincs, mert a napokban jött szerintem csak össze mert csináltam előző héten az - lett, tegnap pedig egy erős + :)
2010. máj. 29. 16:46
 17/65 A kérdező kommentje:
gratulálok:) Boldog babavárást:)
2010. máj. 29. 17:19
 18/65 anonim ***** válasza:

16:46-osnak: Muszáj "hétnek" lennie, mert a teszt a 4 hétnél fiatalabb terhességet nem mutatja ki. Ugyanis a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számítjuk (hiába nincs még akkor baba).

A megtermékenyülést követő 12-14. nap után lehet csak pozitív a teszt, addigra termelődik elég HCG hormon. Vagyis akkor Nektek legalább 2 hete lehetett a megtermékenyülés. A terhességet pedig az utolsó mensid első napjától számold!

2010. máj. 29. 18:14
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

A 17 éves kismaminak szeretnék sok erőt kívánni!!! (bocsi az offért).

és valamit nem értek...hogy ha te kedves kérdező tanulsz, a párod meg egyetemre jár, akkor eltartani ki fogja a kis családot? Nem kötözködésből, de szerintem nem a szüleiteknek kellene babát vállalni, hanem saját erőtökből. Persze jó a segítség, az sosem árt, de még totál ráértek szerintem, a párodnak is jobb lenne kiélvezni azt hogy még gondtalanul egyetemre járhat oda mehet ahova akar...egy baba iszonyat nagy kötöttség!!! 8 a sok öröm mellett nyilván).

25 éves mami:)

2010. máj. 31. 12:41
 20/65 anonim ***** válasza:
100%

Én sem akarlak lebeszélni. Tényleg ne érezz rossz indulatot a válaszomból.

Lehet, hoyg tényleg át kellene még gondolnotok. Tanulás mellett nem sok időd maradna a babára. Vagy fordítva. Baba mellett a tanulásra. Amikor másoddiplomát csináltam, a csoporttársaim már anyák voltak. Szegény gyerekeik annyit hiányolták őket, hogy miért mennek már megint iskolába, és miért tanulnak már megint, és miért van már megint vizsga. Nekem csak a diplomázás után jött a kisbabánk. Nagyon örülök, hogy most nem tanulok, és így próbálok elegendő figylemet szentelni a kislányunknak meg a férjemnek.

A másik, amit érdemes átgondolni, hogy még azért elég fiatalok vagytok! És ezt nem negatív értelemben mondom! Örüljetek a fiatalságotoknak! (Bár, szerintem nagyon jó lehet gyerekként, ha valakinek fiatal szülei vannak! :)

De még ti is alakultok, ti is formálódtok, alakul a gondolkodásotok, az értékrendetek. Várjatok még esetleg egy-két évet, és csiszolódjatok egymáshoz.

Ha tényleg együtt szándékozzátok leélni az életeteteket, akkor akár most, akár később érkezik a kisbabátok - remélhetőleg!

Jó döntést, és boldog babavárást (akár most, akár majd később)

:)

2010. máj. 31. 12:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!