Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt az oldalon 18-20 éves...

Van itt az oldalon 18-20 éves kismama/vagy leendő kismama?

Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk és már rajta vagyunk a babaprojecten:) Nagyon szeretnék anya lenni, már megtaláltam életem szerelmét és ő nagyon szeretne gyereket tőlem:)Sokan túl korainak tartják, de mi komolyan nagyon szeretnénk:)
2010. máj. 28. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
0%
Térj észhez kislány és szerezz egy szakmát.
2010. máj. 31. 16:04
 42/65 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a szavaidból ítélve még ott lebeg felettetek az a bizonyos rózsaszín köd....erre nem lehet alapozni, pláne nem gyereket vállalni....

Tudom, hogy nagyon édibédi egy babó, és megható, hogy Ő kettőtőkből jött létre, de gondolkodj már felnőtt ember módjára.....a gyerekvállalás nem csak ennyiből áll.

Azért, mert egy hónapot nem védekeztetek, még nem biztos hogy terhes is vagy!!!

Még átbeszélitek? Nincs miről gondolkodni? Édes Istenem....

Arra meg ne alapozz, hogy barátod szüleinél van lóvé....nem Ők akarnak gyereket! Ráadásul meg kéne ezt beszélni velük...

Bocsi, de iszonyat felelőtlennek tűntök...

Még együtt sem laktok? Tudod, én nem szeretnék terhesen úgy ágyba bújni esténként, hogy nincs mellettem a férjem....

2010. máj. 31. 16:35
 43/65 A kérdező kommentje:
Anyukám örül neki!! :) És már eldöntöttük:) Ma 3x szeretkeztünk:) A mi kapcsolatunk már nagyon sok mindent kibírt és ki is fog! Jöhet bármi, mi megfogadtuk, h kitartunk egymás mellett!! Ezt nem csak én mondom, hanem közösen:) És tényleg szeretnénk a babát:)Szeretnénk 3-asban majd kirándulni, sétálgatni úgy mint egy igazi boldog család:)
2010. máj. 31. 20:20
 44/65 anonim ***** válasza:
Szép kis álom világ.....
2010. máj. 31. 20:49
 45/65 anonim ***** válasza:

"Szeretnénk 3-asban majd kirándulni, sétálgatni úgy mint egy igazi boldog család:)"

Ó, ha csak erről szólna a családi lét... Eddig még bíztam benne, hogy talán gondolkodóba esel az eddig kapott válaszok után, de az utolsó kommentedből tényleg az derül ki, hogy totál éretlen vagy rá. Az a baj, hogy te is rá fogsz jönni, meg a párod is, csak akkor már késő lesz!!!

2010. máj. 31. 22:36
 46/65 anonim ***** válasza:
32%
fél év múlva írsz ide majd kérdést, hogy elhagyott a párom milyen segélyből éljek :D :D
2010. jún. 1. 08:20
 47/65 anonim ***** válasza:

Ma 3x szeretkeztetek? Buta kislány vagy... Még annyit sem tudsz, hogy ez milyen mértékben rontja a sperma minőségét.... Ez alapján gondolom a többi dologgal sem nagyon vagy tisztában? Hogy készültetek fel a fogantatásra? A családtervezés nem annyiból áll ám, hogy nem húzunk gumit.... Sokkal korábban el kellene kezdeni felkészíteni a testeteket és a lelketeket is egy babára, az anyagi, fizikai feltételekről nem is beszélve....

Egészséges érzésű nőben tinédzser korától kezdve több hullámban felébred a baba utáni vágy, ezt intelligens nő tudja kezelni. Kell tudni máshogy is örömet okozni a párodnak! Egy gyerek a legnagyobb ajándék a párod számára, de ha már most "ellövöd".... Minél nagyobb tervezgetés, készülődés előui meg, annál nagyobb öröm!

Csak a gyerek, vagy az éretlen gondolkodású ember nem tud várni, neki minden azonnal kell....mint nektek is!

Amúgy van nekem egy sejtésem... Szerintem inkább nagyon belehabarodhattál a srácba és így akarod bebiztosítani magad....Nemde?

2010. jún. 1. 09:37
 48/65 anonim ***** válasza:

Amúgy senki ne értse félre! Nem a fiatal vagy véletlen teherbeesett és babáját megtartó anyukákkal van bajom,Őket nagyon is tisztelem!!!

De a kérdező, a viccesen buta kis dolgaival....

Most, hogy babát szeretnénk és egyre inkább beleásom magam a témába, látom, hogy milyen bonyolult ez.... A gyerekünk későbbi egészsége, élete múlik rajtunk, a felkészültségünkön...

És igen, ott van a sajnálatos lehetőség, hogy mi van, ha minden elővigyázatosság ellenére is beteg gyermek születik...

2010. jún. 1. 09:44
 49/65 anonim ***** válasza:

istenem, nagyon éretlen vagy még:)

gyerekek vagytok, élvezzétek ki! ne akarjatok ilyen hamar felnőttek lenni!

azt nem értem, anyukád miért nem beszél a fejeddel?!

2010. jún. 1. 10:10
 50/65 anonim ***** válasza:
és a 3 szeretkezés közben ide írogatsz... biztos sok idő marad a tanulásra, házimunkára, egyéb dolgokra... (neked is meg a barátodnak is) :P
2010. jún. 1. 10:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!