21/27 anonim válasza:
11es, akkor ezen az oldalon van egy másik 24 éves nő, akiknek méhészetük van, jól állnak anyagilag és ő bölcsibe adta a gyerekét mert már unta hogy vele foglalkozzon....micsoda véletlenek vannak:-D Vagy te vagy az Barbi?:-D
22/27 anonim válasza:
Saját sztory:20èvesen estem teherbe(nem tervezetten)21voltam mikor szültem.Dolgoztam már ekkor,párom is.Soha senkitől nem kellett segìtsèget kèrnünk!Most 11èves a nagyfiam,mindìg egy segìtőkèsz ,illemtudò szuper gyerek volt.A kapcsolatunk őszinte,baráti!Soha nem csinálnám máskèpp! :)
23/27 anonim válasza:
21-es nagyon örülök, h nem mi vagyunk az egyetlen méhészettel foglalkozók a világon. De nekem elhiheted az nem én voltam, nem szoktam kiirni ide kérdést, tudok dönteni mindenről saját magam, inkább olvasgatni szoktam, ki mit hogyan csinál és néha megszólalok. de az tuti h életembe nem vittem a gyereket bölcsibe, hiába akarod ezt te ennyire.:D de iszonyat súlyos bajok vannak a felfogásoddal
24/27 anonim válasza:
amúgy sem adok pénzt azért h vigyázzanak rá, ha nagyon kell valami nagyszülőkkel van.. nem fogom elvinni innen 30kmre azért h én 1-2 órára eljussak orvoshoz/ kozmetikushoz/ ügyintézni/vagy havi 1x párommal legyek.
26/27 anonim válasza:
Csak pár mondatot olvastam el, de szerintem ne törődj ezekkel a hatalmas baromsagokkal hogy ledolgozott idő meg diploma😂 ha jól kerestek, van külön kuckotok és szerelem van akkor nyugodtan!! Van aki korábban érik meg az anyaságra, van akinek 40 évesen se hiányzik a gyerek. Kit érdekel ilyen esetbe a diploma??! Ami a mai világba pontosan nem ér semmit.:)
27/27 A kérdező kommentje:
26-os teljesesen egyetértek veled :)
A többieknek is köszönöm a válaszát :)
2017. okt. 5. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!