Korai veteles? Kinek mi a tapasztalata, hogy vette eszre?
Figyelt kérdés
A mensim egy nappal korabban jott meg mint kellett volna,az elso napon oriasi gorcsokkel,fajdalommal kozdottem,a fajdalom csillapito sem segitett.Azon nap csak par csepp volt,de ejjel viszont arra keltem fel,hogy szo szerint elontott a ver es tele volt darabkakkal.Azota meg mindig tart (5 nap).Mara mar kevesebb van.
Szerintetek ez lehetett korai veteles? Igen terveztuk a babat,nem teszteltem,meg akartam varni hogy kessen.
2017. szept. 2. 09:31
1/5 A kérdező kommentje:
Meg az lemaradt hogy elotte valo este voltunk egyutt,es azutan kezdodtek el a gorcsok,akkor is kelett vegyek be fajdalomcsillapitot.
Sosem volt ilyen mensim,pedig mar 11 eve megvan.
2017. szept. 2. 09:34
2/5 anonim válasza:
Ha megjöttem , akkor nem voltál terhes. Ami lehet, az kémiai terhesség, de ez minden nőnek van, többször is az életében csak fogalmunk sincs róla, hiszen ugyanúgy megjön. Tehát ha megjött, nem vagy és nem is voltál terhes.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom
2017. szept. 2. 09:52
4/5 anonim válasza:
A spontán vetélések jelentik a terhességek megszakadásának leggyakoribb formáját: az orvos által megállapított várandósságok mintegy 10-25%-a végződik vetéléssel. Ezek között az úgynevezett kémiai terhesség a leggyakoribb forma, amely a spontán vetélések 50-75%-ánál fordul elő. A terhesség ilyenkor nem sokkal az embriókezdemény méhfalba történő beágyazódása után szakad meg. Az osztódásnak indult, de be nem ágyazódott embrió ilyenkor vérzés kíséretében távozik az anya szervezetéből. Mivel ez éppen a szokásos menstruáció idején történik, az anya gyakran egyáltalán nem is tud róla, hogy terhes volt, illetve hogy vetélésen esett át.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom,ilyensmire gondoltam.
2017. szept. 2. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!