Vetélés utáni teherbeesés; kinek milyen tapasztalata van? Mennyi időre jön össze újra?
Figyelt kérdés
Február végé vetéltem el, a 9. hétben voltunk. Egy ciklus után újra próbálkozhattunk, mert minden rendben volt a kivizsgáláson. Azóta sem estem teherbe, igaz az elsőre is 8 hónapot vártunk. A ciklusom annyira nem rendszeres, bár előtte sem volt az /28-30 napos/; erről azt olvastam, beáll ilyenkor? Ov tesztet használok, így igyekszem "biztosra" menni. Nagyon rendes a dokim, szerinte semmi probléma nincs, pláne hogy egyszer már összejött! Sok helyen azt is olvasni, ilyenkor könnyebben "összejön" a bébi - hát én ezt sajnos nem mondhatom el.2009. nov. 4. 09:59
1/4 anonim válasza:
Első babám 11.héten ment el, de ő elsőre összejött. Utána egy évig nem jött össze, aztán az is 8. hetesen elment. Azóta túl vagyok egy-két vizsgálaton ebbe a hónapba kezdhettünk el próbálkozni, és nagy a valószinűsége, hogy sikerült.Én azalatt az egy év alatt amennyire csak lehetett kiismertem a testem és a ciklusom. Egyébként nekem a doki mndig minimum 3 hónap szünetet írt elő, pedig nálam is minden rendben volt, és a ciklusom évek óta 28 napos.
2/4 anonim válasza:
Rögtön összejött utána.Bár hozzáteszem,nem akartuk így.Se hőm.,se ovuteszt,se figyelgetés.Nem is érdekelt,sőt még gumiztunk is.Nem görcsöltem a gyerektémán.2 vetélés volt,mind a 2 után 1 havi kihagyás után sikerült.Bár ajánlatos lett volna betartani a 3 hónapot,de becsúsztak.Most 9 hetes vagyok,remélem meg is marad a pici végre.
3/4 anonim válasza:
Nekem is februárban volt vetélésem (8 hetesen). Utána 3 hónap pihenést tartottunk, majd próbálkozni kezdtünk. A jún-aug-ban megjött, most szeptemberben már nem.
Én is ovutesztet használtam.
Türelem!
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok,
köszönöm a válaszokat és gratulálok a babásoknak! :)
Remélem, hamarosan újra lesz nekünk is ...
2009. nov. 5. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!