Azt olvastam, hogy vetélés után könnyű teherbe esni, ez tényleg így van? Kinek mi a tapasztalata?
En is oktoberben veteltem el, szinten 6 hetesen. Mivel minden kiurult, az orvos a kontrollon zold utat adott (1 hettel veteles utan), es Karacsonykor mar ujra pozitiv lett a teszt, most vagyunk a 26. hetben.
Egyebkent en is azt hallottam hogy igaz, mert a test "emlekszik" es hamarabb befogadja a himivarsejteket. Egy orvos magyarazta ilyen konyhanyelven hogy erthetobb legyen :)
Kitartast es sok sikert, jonni fog!!:)
Mi 7 hónapja próbálkoztunk , amikor összejött. Aztan elment a baba , nem kellett műteni. Mi is zöld utat kaptunk amikor elmúlt a vérzés!
Nekünk sikerult azonnal abban a hónapban csak kesobb volt peteeresem 4-5 nappal kb. Szval utana megse jott. Pont tavaly ilyenkor probalkoztunk a veteles utan😊
Ajanlom az E vitamint meg a meleg sosfurdot heti 3x es tornát. En veteles utan azzal erositettem a méhem!:)
2015 szeptembereben ment el a babánk. 6hetes volt. 2016 karácsonyan lettem terhes ujra. 23 hetes vagyok.
Egyik barátnőm 2015 aug-ban vesztette el a babajukat. (nem tudom hany hetes volt) de októberben mar varta a kislanyat aki azóta természetesen megszületett.
Nekem december elsején volt műtétem elhalt terhesség után és várni kellett 3 hónapot. 2. hónapja próbálkozunk.
Az ismerősök és elmondások alapján én úgy vettem észre, hogy ez a vetélés utáni pozitív löket inkább azoknál jelentkezik, akik természetes úton vetéltek el mármint műtéti beavatkozás nélkül zöld utat kaptak.
Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!