Vetélés után tényleg könnyebb a teherbeesés? Kinek sikerült utána hamar ismét?
Errol en is hallottam!
Nekem 3. honapban sikerult utana. De en ebbol a szempontbol szerencses vagyok, elso gyermekem is 3. probalkozos honapban jott ossze, a masodik (megszakadt) terhessegem elsore, es utana ismet harmadikra, o most 22 hetes.
Nekünk semmi ilyen mendemonda nem jött be....
-2 év próbálkozás után kémiai terhesség... utána sem sikerült egyből kb 3 év lett mire sikerült egy újabb terhesség.
- ikerterhesség vége missed ab... azt hittük hamar sikerrel járunk újra....
- Fél évre rá clostyt kaptam arra is esküdnek... nekünk az se jött össze.
-Rá egy évre tehát kb a missed ab után másfél év sikerült újra terhesnek lennem.
Ehhez az kellett, hogy kiderüljön mi volt a probléma és megfelelő kezelést kapjak ( pajzsmirigy alul működés és IR - amint gyógyszert kaptam 3. ciklusban megfogant a kisfiúnk :))
Szóval összességében: kémiai terhesség, closty, missed ab... mindre mondják, hogy utána könnyebb és gyorsabb... hát nekünk nem jött be egyiknél sem :)
Mielőbbi testi lelki felépülést kívánok, és sosem szabad feladni :)
Lehet szerencsések lesztek és első próbálkozós hónap sikerrel végződik.
50-50%, hogy nektek épp egyből sikerül. Szóval semmivel sem könnyebb újra sikerrel járni.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!