Vetélés után tényleg könnyebb a teherbeesés? Kinek sikerült utána hamar ismét?
Én úgy érzem és úgy ismerem magam, hogy ezt a fájdalmat csak egy terhesség fogja tudni tompítani. Biztos vagyok benne, hogy az idő ezen nálam nem segít semmit. Ugyanúgy fog fájni egy év múlva is, meg azután is, hogy 20 hetesen elvesztettük az ikerbabáinkat, hogy szültem kettőt is, de üres kézzel jöttünk haza...
És én magam is az az ember szeretnék lenni újra, aki a terhesség során voltam: felhőtlenül boldog, álmokat szövögető, boldogsággal telítve jövőbe néző, minden mocorgásra cinkosan mosolygó...
Mert most csak egy kiüresedett, hopponmaradt, múlton kesergő nő vagyok; aki úgy érzi ellopták tőle az álmait...
És ez nekem sem jó. Nem tudom őket visszahozni azzal, hogy még 'x' idejig kesergek; az én életem megy tovább, és a mi életünknek is mennie kell abba az irányba, hogy egyszer kiteljesedjen azzal, hogy egy családdá válunk.
Úgy kell most nekem egy újabb terhesség, mint a fuldoklónak egy nagy lélegzetvétel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!