Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11nappal spontán vetéles utan...

11nappal spontán vetéles utan ujra ovuláció?

Figyelt kérdés

Furcsa dolgokat érzek a bal petefeszkemben, "bizsereg" meg enyhén szurkal es feszül. De nem fáj! Csináltam egy ovutesztet majdnem pozi és nemrég tojásf. nyákom is volt!

Egyébkent elvileg kiurultem de lesz meg egy kontroll szerdán h biztos legyen. Mert a verzes alatt hasi uhval neztek! A dokim e vitamint javasolt ha elállt a verzés és vasat!

Clostit következő ciklusban kaphatok újra.

Lehetséges mégis h pém lesz?? Az orvosom azt mondta ha kontrollon rendben talál zöld utat ad nekünk. De stimuláció nélkül

2017. máj. 14. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet.. Nekem a 17. napon volt. Neked még csak majdenm pozi, a nyák is előtte van, szal egy 13-14. napi ovu simán elképzelhető.
2017. máj. 14. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt. 9 hetesen, műtét után. Folyamatosan vereztem, egyrészt a vetélés miatt, másrészt mert megjött.
2017. máj. 14. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:
voltam17-én orvosnál akkor még egyáltalán nem látott tüszőt csak egy fekete pici pacát h szerinte talán az lesz de nem mérte le.. de 20án pozitiv volt az ovutesztem. ez sztem tök lehetetlen.... 3 nap alatt nem tudom elképzelni h megfelelő nagyságúra nőljön és kiszabaduljon a petesejt. szerintetek is jól gondolom?
2017. máj. 21. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:

amikor dokihoz mentem az volt a 13.cnap

máskor 14-16 cnapokon megyek és ,akkor már 15-17 mmes tuszőket látunk. felejtsem el ezt a honapot?

2017. máj. 21. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!