Beágyazódás vagy korai menstruáció?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma arra keltem, hogy erősen görcsölök, mint minden menstruációnál, viszont kb 4-5 nap múlva kellene megjönnie. Így a két menstruációm között kb 21 nap telt el. Szerintetek van esély a beágyazódásra vagy ez csak egy korai menstruáció?2017. aug. 28. 10:34
1/12 anonim válasza:
Én is így voltam. Ugyan úgy fájt a hasam, mint mensi előtt. Úgy éreztem meg fog jönni pedig még volt pár nap nemvártig. Aztán a mellem is fájt, pedig ilyen hosszan nem szokott. Nem jött meg, a teszt pedig pozitív lett.
2/12 anonim válasza:
Nekem is igy volt. Mensi elott par nappal gorcsoltem , fajt a mellem erzekeny volt fajtak a labaim derekam. Gondoltam , h ez most meg korai mert nalam elozo nap szokott ilyen tunet lenni. Esedekes napon nem jott meg de gorcsolgettem..3 nap mulva se jott meg teszt epphogy halvany pozitiv.☺ 4 nappal kesobb egyertelmu pozi lett.☺
3/12 anonim válasza:
Nekem is kb ugyan ezek voltak. 3 napom van még de számomra sikertelen ez a hónap is. Barna folyásom kezd lenni.
4/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy én vérzek is. Nektek is volt vérzés is?
2017. aug. 28. 11:05
5/12 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz :)
2017. aug. 28. 11:05
6/12 anonim válasza:
Csináltál tesztet? Én még nem vérzek...3 nap múlva 😔
7/12 anonim válasza:
Pecsetelos amit a tisztasagin lehetett csak latni pirosas foltocska v kis csik.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem csináltam tesztet, mert ha a kimaradt vérzés első napján mutat eredményt, akkor az nekem még korai
2017. aug. 28. 11:23
9/12 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem csak pecsételés van, átlagos mennyiségű vér.
Én reménykedem, hogy menstruáció, babára még nem vagyunk felkészülve.
2017. aug. 28. 11:26
10/12 anonim válasza:
Az erett gondolkodasotokhoz gratulalok! Ritka ilyet olvasni itt sajnos. Ha rendes mensis verzes akk sztem elobb jott meg nincs baj. Nalam is elofordult ilyen es sok nonel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!