Aug 27-én kezdődött az utolsó mensim. A ciklusaim átlagosan 28 naposak. Elvileg 10-én volt ovulációm, előtte 2,4 és 5 nappal voltunk együtt a párommal (szept 5-6 és 8).24-én kellene megjönnie, de már pár napja érzek szurkálást, enyhe görcsöket (enyhébb, mint a menstruációs görcsök). Kis barnázás is volt, de nagyon minimális, pár napja. Ma a derekam is elkezdett kicsit fájni, a mellbimbóm pedig mintha égne, elég kellemetlen. Holnap korai tesztelni (A ciklus 24. napja)? Vettem egy Early Predictor nevű tesztet, amely állítólag a nem várt előtt 6 nappal kimutathatja. Reklámfogás lenne? A panaszaim lehetnek “fantomfájdalmak” szerintetek? Már nagyon szeretnénk babát.
2017. szept. 18. 10:39
1/8 anonim válasza:
Szerintem korai. En igy amikor belekezdtunk a babaprojektbe, minden tunetet produkaltam. Aztan rajottem hogy le kellene nyugodjak s igazabol megfigyeljem magam. Rajottem, hogy a felet bebeszeltem. Szerintem ha kesik akkor tesztelj. Nem sok az az osszevissza 10 nap.
2017. szept. 18. 10:42
2/8 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de ha biztos eredményt akarsz, várj még 3-4 napot!
2017. szept. 18. 10:44
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tudom türelmesnek kéne lennem, de már nagyon izgulok. Maximum tesztelek, és ha negatív nem keseredek el annyira, amennyire szoktam... Még alszom rá egyet... Sok olyat olvastam, hogy már ennyivel előtte pozi lett és csak a reményem van, hogy a szerencsések közé tartozom. Van valakinek ilyen tapasztalata?
2017. szept. 18. 10:47
4/8 anonim válasza:
Olvasd el a tájékoztatóját. Ott leírja, mikor érdemes tesztelni.
28 napos ciklusnál leghamarabb a ciklus 26. napján.
2017. szept. 18. 10:48
5/8 A kérdező kommentje:
A Predictor® EARLY a menzesz kimaradása előtt 6 nappal használható.
Túl korán végzett teszt esetén lehetséges, hogy már terhes vagy, de még nincs elég hCG, amit a teszt kimutathat. Ha negatív eredményt kapsz és még mindig úgy érzed, hogy terhes lehetsz, akkor a menzesz kimaradásának napjához közelebbi időpontban ismételd meg a tesztet.
2017. szept. 18. 10:50
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nekem is 27én jött meg utoljára. Ez már a 7. Próbálkozós hónap. Sosem csináltam tesztet a nemvárt napja előtt. Egyszer kesett 2 napot, nagyon örültem aztán mégse.... szóval szerintem várd meg a napját, mert: 1. Eset: negativat mutat: idő előtt csakódsz, elkönyveled hogy nem stb. 6nappal elotte olyan 60%os pontossaggal mutat valamit. Pozitivat mutat: idő előtt beleeled magad. Lehet hogy tenyleg van ott valami, ki is mutatja de nem eleg eletkepes es elmegy, megjön időben. Mégnagyobb csalódás. Én várok türelmesen aznap reggelig😃
2017. szept. 18. 10:52
7/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tudom Én! Drukkolok Neked, remélem egy hét múlva mindkettőnk jó hírrel érkezik. Mi is kb annyi ideje próbálkozunk. Én sem teszteltem a nem várt előtt, pedig augusztusban késett 4 napot. Csak most ez olyan fura érzés, de aztán máskor is volt, hogy bebeszéltem magamnak jeleket... Ilyenkor bezzeg nem haladnak úgy a napok...
2017. szept. 18. 10:57
8/8 anonim válasza:
Barmelyik teszt bármikor használható. Nem csak a predictor kamu ultraerzekeny csoda csuda teszt😊
25 os teszt a tetejébe.. annyira marketing az egész h az már fáj.
Nekem 10.dpon lett egy netes 10es extra halvanyan pozitív. Masodik babaval 13.dpo ugyaniy halvanyan.. predictor félék közelébe sem megyek. Ha terhes vagy bármi kimutatja.:)
Ne dőlj be a marketing dumáknak. Igaz van akinek már 9 dpon pozitiv a tesztje. De az NEM a teszttől függ. Hanem a beágyazódás hamarabb törtent meg es több hcg termelődik ,gyorsabban. Ennyi a titok. Nem a tesztek.
Én is 9 dpotol teszteltem, 1 év és egy vetélés után türelmetlen voltam. Szval számolj azzal ,h lehetsz terhes ugyis ha nem mutatja a teszt hamar. De ha hamar pozitiv lesz még mindig megjöhet végül.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!