Korai lenne tesztelni?
21-22.- én kellene megjönnie.
Mensi szerű görcseim vannak. Kb 4 napja szurkált a hasam. Esténként hányingerem van.
Ez lehet baba vagy csak meg fog jönni?
Korai lenne a teszt?
Ismerős érzés, az ember nem tud várni :) Egyébként egy facelle már nemvárt előtt két-három nappal kimutat(hat)ja. Szerintem ha nem vág földhöz az a +400 Ft, simán ellőhetsz első vizeletből egyet holnap. Egyébként nekem első hónapban nem jött össze a baba, nemvárt előtt 3 nappal full negatív, nekem ez jó volt, így már készültem rá hogy meg fog jönni, persze tudtam hogy lehet baba, de már az esetek 50-60%ban kimutatná, így azért lelkileg nem viselt meg annyira a menzesz.
Viszont ha időn belül nincs csík, dobd ki a nagykukába a tesztet, száradási csíkkal ne álltasd magad.
20 hkm
Utolso ezzel csak az a baj h facelle akkor mutatja ki keses elott ha nem kèsoi az ovu, hanem normal.:(
De ha pl vkinek mint pl nekem 10nap a luteal is fazis muszaj megvarni h kessen par napot. Egy teszt sem kepes csodakra de a facelle valoban NAGYON jò teszt.:))
Nem vág földhöz de csalódni se szeretnék.
Akkor inkább megvárom a nem vártat akkor nagyobb lesz az öröm ha sikerült :)
8# attol h neked koran kimutatta , nemkell altalanositani. Sajna a tobbsegnek tobb ido kell. Neked valszeg korabban volt kicsivel peteeresed. Nekem pl kizart h kimutatná barmilyen teszt elobb.. orultem h 4nap keses utan kimutatta. Mert 11naposak max a lutealis fazisaim... addigra mire kesett meg kb nemis voltam 100% ban terhes.
Tenyleg nem korrekt h lepontoztak.. de ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!