Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben az esetben ti elmondanát...

Ebben az esetben ti elmondanátok az apukának a babát?

Figyelt kérdés
Szégyen, nem szégyen, szexkapcsolatból lettem terhes. Mindig óvszerrel védekeztünk, egyszer történt egy kis baleset, és sajnos ennyi elég is volt hogy terhes legyek. Először nagyon megijedtem, de alaposan átgondoltam mindent, és úgy döntöttem megtartom a babát. Nem így terveztem, de ha így alakult, vállalom a tetteim következményeit és egyedül is felnevelem a kicsit. A szüleim szerencsére támogatnak és anyagi problémáim sincsenek, nem várok el az apukától semmit, sem anyagilag, sem egyéb téren. Még csak nem is egy városban élünk. Kb egy éve ismerem, párhavonta töltöttünk együtt pár hétvégét, nem ismerjük jól egymást. Nem tudom mit csináljak, érdemes-e őt belerángatnom ebbe. Nem akarok tőle semmit, nem akarom hogy kötelességének érezze, hogy megpróbáljuk együtt vagy látogassa a kicsit. Másrészt csak az ő gyereke, mi van ha mégis meg szeretné ismerni? Mit javasoltok? Érdemes elmondani neki? Ti szeretnétek tudni róla így, hogy gyereketek lesz?
2017. szept. 19. 00:24
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%

A daganat engem érint.

A gyerek két embert.

Mi ezen a nehéz?

2017. nov. 17. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!