6hetes terhes vagyok, mikor apukanak elmondtam annyit
mondott hogy ker par napot hogy atgondolja a dologokat,
szerintetek hogy dont?
Nem sok esélyét látom, hogy veled fog maradni.
2017. ápr. 24. 16:25
Nem ítélkezni akarok,de sem a naptármódszer,sem a megszakításos nem nyújt védelmet.. és ha haldoklik a kapcsolatotok,vajon tényleg szükséges gyereket szülni? Érdemesebb lett volna védekezni,itt megint csak a gyerek sínyli meg.
Szerintem akinek ezen gondolkozni kell,és nem felhőtlen örömmel fogadja,baj van.(Mert nyilván vállalta a gyerek kockázatát,hogyha konkrétan sehogy nem védekeztek) Ugyanakkor lehet,hogy szülésed után amint meglátja "szerelmes" lesz,és happy end.
2017. ápr. 24. 16:30
Szerintem azt fogja mondani, hogy vetesd el, mivel ha tényleg átgondolja, ez az egyetlen logikus lépés.
A kapcsolat haldoklik, és annyi pénzetek nincs, hogy vegyetek egy csomag kotont. Nincs mire gyereket vállalni.
Mondjuk ő sokat nem kockáztat, te maradsz ott egy gyerekkel, nem ő.
2017. ápr. 24. 16:38
4/16 A kérdező kommentje:
En mindenkepp megtartom.ez nem is kerdes.tobb lakasom is van.anyagilag jol allok.o azon gondolkozik h ha megy es ha marad akkor is apa lesz..es ezt a tenyt h ev vegere apa lesz ezt kell megemesztenie
Háát! Kis aranyos makvirag.
1.- alapbol nem kene "haldoklo"(ahogy azt te magad irtad)kapcsoladba szaporodni
2.-Egy ilyen s.eggfejnek en biztos nem szulnek
3.- ha,megtartod,keszulj fel,hogy egyedulallo anya leszel
4.-Ha meg ezt nem akarod,akkor intezd minnel elobb az abortuszt
5.-Szakits a pasiddal
2017. ápr. 24. 17:12
Ha meg anyagilag jol alssz ,meg tobb hazad is van,de egy csomag ovszerre nem telik? Jol belevalasztottal te is. A naptarmodszer es a megszakitasos,nem vedekezesek,ahogy azt mar elottem is irtak. Ha nem volt tervezett gyerek(mert a leirtak,es az "apukajelolt"reakcioi alapjan,nem volt)vedekezni kellett volna,es kellene normalisan nem gondolod??
2017. ápr. 24. 17:18
7/16 A kérdező kommentje:
Marcsak azert sem gondolom h elfog hagyni minket mert az o apukaja sem volt mellette.o tudja h milyen apa nelkul..szerintem csak ido kell h megemessze hogy innentol az elete teljesen mas lesz.es ehhez ido kell.en szeretem ezt a babat es akarom es neha megis elbizonytalanodom hogy vajon az amit en elmeletben elkepzeltem a nevelesevel kapcsolatban(kettan nyelvu ovoda,iskola.edzesek stb) azokat vajon a gyakorlatban is ugy fogom e tudni kivitelezni ahogy elkepzeltem.ertheto hogy bennem is van egy kerdojel.ahogy benne is.de alapvetoen o nem rossz ember
haldokló kapcsolatban inkább védekezni kéne.
amúgy meg lehet, hogy nem volt vele az apja, de az jobb, ha ő marad, de csak emiatt?!
2017. ápr. 24. 17:46
9/16 A kérdező kommentje:
Ha nem mukodik a kapcsolatunk azt is elfogadom..sok hazassagban marjak egymast a felek megsem valnak el.az is rossz a gyereknek..en szeretem es o is engem (10ev utan mar nem beszelhetunk szerelemrol) de ha ugy gondoljuk megis talan jobb kulon akkor nekem az is eleg ha latogatja a babat es apakent all hozza.tudja h ram mindig mindenben szamithatott az eletben
Ha szeretne, nem gondolkodna a gyerek dolgon. Vagy csak magadat ámítod. Ha szeretne, veled együtt örülne.
2017. ápr. 24. 17:55
Kapcsolódó kérdések: