6hetes terhes vagyok, mikor apukanak elmondtam annyit mondott hogy ker par napot hogy atgondolja a dologokat, szerintetek hogy dont?
Ha gondolkodnia kell,az régen rossz.
Ha igent is mond,nem jó szívvel,csak ahogyte is irtad,mert neki nem volt apja.
Nálunk a nagy egy friss kapcsolatba sikerült. Az apja rám bízta a döntést,mondván az én testem,de ő szeretné. Annyira szerette volna,hogy engem tönkretett lelkileg,még most is ezt nyögön egy szuper férfi,férj mellett közös babával ás pocakban a harmadikkal. Annyira szerette volna,hogy a lányát legjobb esetben havonta viszi el két napra...
Szóval nem,egy nem tervezett gyerek egy rossz kapcsolatban sosem vezet jó irányba.
Eleve rosszul kezdodik.......mit varsz ettol az egesztol? Most oszinten? Gondolkodik?! Min? 10 ev az nem keves ido...na de nem arra hogy elmuljon egy szerelem....mi meg mindig SZERELMESEK vagyunk egymasba...pedig 10 eve egyutt vagyunk mi is. Valami nagyon nem stimmel nalad sem ha ugygondolod hogy 10 ev utan nincs mar szerelem. Szerintem ket opcio van ami kozul valaszthatsz...
1. Azt mondja hogy ok de jo legyen gyerek persze ...de jo hogy apuka leszek...minden happy kb 1 evig meg..aztan szet mentek.
2. Mar most elhagy es nem vallalja a babat.felneveled egyedul.
En az elsore tippelek...
Mindezek ellenere sok erot es kitartast kivanok neked. Nem lesz konnyu dolgod egyik esetben sem. Es kivanom hogy ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!