Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kilyukadt az óvszer? Terhes?

Domextosz00 kérdése:

Kilyukadt az óvszer? Terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap szexeltünk a barátnőmmel.

Felhúztam a gumit úgy ahogy kell.

Elkezdtük csinálni kb már az 3-4 percnél voltunk, amikor kis durranást hallottunk, még 1-2 toltam, majd éreztem h más és kihúztam és ki volt szakadva, a teteje fele, szóval kicseréltük és folytattuk. (Szakadás után kb 2 mpig volt bent).

Mennyi az esélye a teherbe esésnek, ha még el se élveztem és egy kb fél centis lyuk keletkezett?

Válaszokat előre is köszönöm

2017. ápr. 22. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
5%
Nem sok, de en bevennem, amit kell. (Az abortusz drágább.)
2017. ápr. 22. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Szinte 90% hogy nem volt úgy fel húzva ahogy kell, persze nem ítélkezem de máskor inkább figyelj oda, mert gumi nagyon ritkán szakadt ki gyári hiba miatt.

2. Valószínűleg nem. Elég kicsi rá az esély itt gyakorin szeretnek túlzásba esni emberek. Nagyon sokan szexelnek megszakítással, naptári módszerrel, vagy elején gumi nélkül és csak utána gumi és hidd el hogy 70-80% nem esik teherbe, persze nagyobb az esély. Ha terhes lesz úgy is terhes lesz, ha nem nem. Nem kell aggódni azon csak rontunk a helyzeten, és természetesen habár az általam említett módszerek is az esetek többségében működnek, nem kell játszani a sorssal ...

2017. ápr. 22. 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindig védekezünk, és tudom hogy kell feltenni :)

Lehet tényleg bement egy kis levegő, de akkor sem kell lenézni a másikat.

18ő, én 19.

Köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 22. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
30%
Hát barátom... lehet, hogy szerinted tudod, de annyi tapasztalatod nem lehet, mi 15 éve használunk óvszert, de hidd el, még SOHA nem szakadt ki. Olyan nagy tapasztalatod amúgy sem lehet, életkorodnál fogva, szóval hidd el, hogy nem tudod, hogy kell helyesen használni, a történeted is ezt igazolja! Járj utána jobban a helyes használatnak!
2017. ápr. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!