Lehetek így terhes? Bővebben lent
Most nem vagy terhes,nem?Hagyd abba a tea ivását,ennyi.
A fogamzásgátló pont azért van,hogy beléd élvezhessen a barátod,különben tök feleslegesen mérgezed magad.
Minden válasznál hasznosabb lenne, ha csinálnál egy tesztet. Az nem hazudik. Viszont azt hagy kérdezzem meg: biztos vagy benne, hogy csökkenti a hatását? Megnézted a tájékoztatóját?
A párod pedig nyugodtan élvezzen beléd, arra való a gyógyszer. És nagyon jó érzés.
20N
Én 9 évig szedtem ezt a fogamzásgátlót minden gond nélkül.
Elolvastam a tea tájékoztatóját, de szerintem ha nem sűrűn ittad nem lesz gond. (Napi 2-3 adagot ír)
Ha ennyit nem szedtél akkor csak minimális mértékben módosíthat a gyógyszer hatásán aminél még ki is kellene ürülnie illetve megérnie valamikor egy petének, hogy teherbe ess. Ennek kb 0 az esélye.
Azért tovább már ne idd ezt a teát és két héttel az együttlét után ha gondolod tesztelhetsz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!