Elmondanátok az apukának? Egyáltalán mit tennétek?
Figyelt kérdés
Két hónapja külön élsz a férjedtől. A házasság már régen megromlott. A válás folyamatban van. Van egy közös gyereketek. Fogamzásgátlót szedsz, mivel gondoltad, beszeded még azt, ami maradt. Menstruálsz. Elmégy az évenkénti rendes rákszűrésre. Kb. 12 hetes terhességet állapít meg az orvos. A gyerek kizárólag csakis a férjé lehet.2012. jún. 25. 16:24
2/24 anonim válasza:
Igen. Mivel eleve még a házasság alatt fogant, ugyanolyan joga van hozzá, mint neked. Mindenképpen mondd el.
3/24 anonim válasza:
Ja igen, természetesen megtartanám, bár már úgysincs más választásod. első voltam
4/24 anonim válasza:
Én elmondanám mert az övé,elvetetni már nem lehet tehát gondoskodni kell róla és ez az apának is ugyanolyan kötelessége.
5/24 anonim válasza:
Attól h külön élnek, h a válás folyamatban még joga van arról tudni, h a leendő exneje gyermeket vár tőle.
7/24 anonim válasza:
el, ez nem kérdés. aztán, hogy hogyan tovább, az a nagy kérdés :( de gondolom úgy, ahogy elhatározták, kétfelé, nem? (mert hát ugye, a másik gyerek nem tartotta össze őket,akkor a pici miért tenné?)
8/24 anonim válasza:
Természetesen el. Önző dolog a nőtől, ha nem mondja el az apának hogy lesz még egy gyereke.
9/24 anonim válasza:
Ha van lehetőség ilyenkor még elvetetni, akkor nem.
Ha megtartod, akkor mindenképp elmondanám a helyedben.
10/24 anonim válasza:
Nem hinném, hogy el tudja vetetni. De szerintem mindegy is, mert én akkor is megmondanám. Érdekes, hogy valakiben egyáltalán felmerül, hogy eltitkolná az apa elől, mikor ugyanolyan joga van tudni, mégha egy görény, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!