Elmondanátok az apukának? Egyáltalán mit tennétek?
Figyelt kérdés
Két hónapja külön élsz a férjedtől. A házasság már régen megromlott. A válás folyamatban van. Van egy közös gyereketek. Fogamzásgátlót szedsz, mivel gondoltad, beszeded még azt, ami maradt. Menstruálsz. Elmégy az évenkénti rendes rákszűrésre. Kb. 12 hetes terhességet állapít meg az orvos. A gyerek kizárólag csakis a férjé lehet.2012. jún. 25. 16:24
21/24 anonim válasza:
most miért lettem lepontozva?? azt írtam mondja el
22/24 anonim válasza:
Mert idióták járnak ide, hobbiból pontoznak, vagy így tornáznak, vagy én nem tudom... Ne foglalkozz vele
23/24 anonim válasza:
Engem is lepontoztak mert azt írtam, hogy kamu, pedig látszik hogy az, a kérdező ide se tolta a képét csak leírta ezt a pár sort. Még egyszer mondom, hogy élvezkedjenek csak a lepontozók: KAMUUU
24/24 anonim válasza:
Végül is nem tért ki arra, hogy valós-e a történet. Szíve joga olyat is kérdezni, amin csak elgondolkodott, hogy "mi lenne, ha"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!