Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves lány vagyok és terhes....

17 éves lány vagyok és terhes. Mit szólna anyukám, ha elmondanám neki?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok és tudom h még fiatal de én megfogom tartani a kicsit minden áron de félek hogy az anyám mit fog szolni.
2008. okt. 20. 08:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én abortuszban nem gondolkodnék, és örülök, hogy a kedves kérdező sem. Azt nem írta, hogy a kedves apuka hogy áll a dologhoz, de kívánok a kismamának jó egészséget, és szerencsét.

Én a lányom mindenben támogatnám, segíteném, az biztos. Egy alapos fejmosás után nem a múltról, hogy hogyan nem KELLETT volna, beszélnénk, hanem azonnal nekiállnánk a jövőt építeni.

2008. okt. 20. 08:52
 12/21 anonim ***** válasza:
3. válaszoló: Ne haragudj, félre értettelek... Bocsi még 1x..
2008. okt. 20. 08:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 20 évesen "csúszott be" az első babám, párom és szüleim is ellene voltak, akkor jártam fősulira, semmink nem volt, mármint se lakás, se autó, anyuéknál laktunk. Anyu hozzámvágta az egyik gyerekkori babámat, hogy nekem még ez való, játszak azzal. Harcoltam a babámért , kitartottam amelett, hogy megtartom és pár nap múlva már mindenki mellettem állt. Azóta 5 éve telt el, mára van egy gyönyörű családi házunk, autónk, két csodaszép kislányunk és jobban szeretjük egymást a párommal mint valaha, azóta se említettük meg soha, hogy valaha is megfordult a fejükben az abortusz gondolata. Ja és már tervben van a harmadik babócánk is, aki bármikor jöhet és a drága szüleim meg nagyon büszke nagyszülők és a legjobb anyának tartanak. Anyum sokszor azt mondja jobb anya vagyok, mint sok 30 éves. Ha te úgy érzed, hogy szeretnéd a babát és a körülmények is adottak, nem kérdéses mit kell tenned. És a párod mit szól? Azt nem írtad! Remélem minden rendben lesz anyudékkal és boldogan várhatod a babádat!
2008. okt. 20. 09:11
 14/21 A kérdező kommentje:
A párom mellettem áll és azt mondta hogy azt se érdekelné ha az ö szülei nem akarnák ök nincsenek itt velünk és nem hagyja bele szólni. Párommal idösebb és vele élek és tisztábba vagyunk azzal hogy nehéz feladat lesz de mi kitartunk a pici mellett és lehet fiatal vagyok de nagyon sok ilyen fiatal anyukák vannak köszönöm mdkinek a véleményeket
2008. okt. 20. 09:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy osztálytársam a középiskolában aki 4.-ben lett terhes. Már mint magántanuló érettségizett le. Azóta is nagyon boldog, együtt él a párjával és sohasem bánta meg, hogy ilyen fiatalon szült. Persze neki sem volt könnyű, de a családja szerencsére mellé állt. Szorítok Neked! Minden jót!
2008. okt. 20. 09:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos hogy bízz magadban....és nem írtad milyen a kapcsolatod az anyukáddal...ha melletted állt mindig akkor most is melletted fog.!!!

Anyukám épp hogy betöltötte a 16.t és megszülettem....(vidéki lány volt sajnos felvilágosítás hiánya miatt lettem én:))

majd 18 évesen megszülte az öcsém!

majd 32 évesen a hugom!!!!!:))

és nekem is ugyanolyan jó anyukám volt mint a hugomnak,akit 32 évesen szült!!!....ha átgondolod hogy mennyi feladatod lesz,és meg tudod majd oldani lesz segítséged,akkor nyugodtan tartsd meg a babát!Legalább olyan büszke lesz a fiatal és csinos anyukájára mint én:)))

Én viszont 26 évesen szültem az első gyerekemet,mert nem nem tartottam magam előtte elég érettnek a gyerekhez.Anyum bent volt a szülőszobán...nagyon jó volt így szülni!!!

Szerintem TE érzed,mire vagy képes!!Anyudnak meg mondd meg hogy hatalmas döntés előtt állsz,és mindenképpen szükséged lesz rá!!!és ha ő lenne 17 éves ebben a helyzetben hogy döntött volna...miként mondta volna el a szüleinek!!

Drukkolok!!!!

2008. okt. 20. 10:01
 17/21 anonim ***** válasza:

CSak batran!!!

Allj anyud ele es mondd el. Lehet, hogy nem fog orulni, sot valoszinu. De minel elobb elmondod, annal inkabb megnyugszol es nem eszed magad rajta. Nem tesz jot a babanak, ha idegeskedsz. Es anyud is minel elobb tudja, annal tobb ideje lesz megszokni az uj helyzetet.

Nem tudom, milyen anyuddal a kapcsolatod. Ha 17 evesen nem vele, hanem elettarsaddal laksz, akkor az azert elgondolkoztat.

Remelem jol fogadja azert majd a hirt, es tamogatni fog mindenben.

2008. okt. 20. 10:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Én a lányom születése után töltöttem be a 18-at. Igy múszály volt anyunak szólni, nem engedte meg, hogy ne tartsam meg, mert én nem tudtam mi legyen. Soha nem bántam meg, imádom a lányom aki már 16éves. Én is terhesen fejeztem be az iskolát, a tanáraim nagyon rendesek voltak velem, amóúgy lehet meg is húztak volna pl.töriből. Mindenképp beszéld meg anyukáddal, nagyon remélem, hogy melleted lesz. Ja és a lányom mindig nagyon élvezte, hogy fiatal anyukája van. Sok boldogságot kivánok nektek!
2008. okt. 20. 11:30
 19/21 A kérdező kommentje:
hát anyukámmal már jobba vagyok csak a reakciojátol félek de elmondom neki minél hamarabb, köszönöm
2008. okt. 20. 19:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Én 18 éves voltam mikor teherbe estem,az akkori párom amikor megtudta hátat fordított nekem.Csak és kizárólag a szüleimre számíthattam az első perctől kezdve.Nagyon fontos ,hogy édesanyáddal öszinte légy.Valószínű sokkolni fogja elöször a hír de szerintem bármit is mondd hallgasd meg ne lázongj ellene.Én úgy gondolom még ha az első reakciója negatív is lesz de ő is anya így nagyon jól tudja miről van szó.Persze az is lehet hogy egy kis ejnye-bejnye után ő lesz a világ legboldogabb nagymamája.

Én úgy gondolom nem szabad elítélni senkit ilyen helyzetbe hisz bárkivel előfordulhat.Házaspároknál 30 évesen is előfordul hogy becsúszik a baba csak ők úgy állítják be a világnak hogy tervezték a gyermeket.

2008. okt. 26. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!