17 éves lány vagyok és terhes. Mit szólna anyukám, ha elmondanám neki?
Én abortuszban nem gondolkodnék, és örülök, hogy a kedves kérdező sem. Azt nem írta, hogy a kedves apuka hogy áll a dologhoz, de kívánok a kismamának jó egészséget, és szerencsét.
Én a lányom mindenben támogatnám, segíteném, az biztos. Egy alapos fejmosás után nem a múltról, hogy hogyan nem KELLETT volna, beszélnénk, hanem azonnal nekiállnánk a jövőt építeni.
Nagyon fontos hogy bízz magadban....és nem írtad milyen a kapcsolatod az anyukáddal...ha melletted állt mindig akkor most is melletted fog.!!!
Anyukám épp hogy betöltötte a 16.t és megszülettem....(vidéki lány volt sajnos felvilágosítás hiánya miatt lettem én:))
majd 18 évesen megszülte az öcsém!
majd 32 évesen a hugom!!!!!:))
és nekem is ugyanolyan jó anyukám volt mint a hugomnak,akit 32 évesen szült!!!....ha átgondolod hogy mennyi feladatod lesz,és meg tudod majd oldani lesz segítséged,akkor nyugodtan tartsd meg a babát!Legalább olyan büszke lesz a fiatal és csinos anyukájára mint én:)))
Én viszont 26 évesen szültem az első gyerekemet,mert nem nem tartottam magam előtte elég érettnek a gyerekhez.Anyum bent volt a szülőszobán...nagyon jó volt így szülni!!!
Szerintem TE érzed,mire vagy képes!!Anyudnak meg mondd meg hogy hatalmas döntés előtt állsz,és mindenképpen szükséged lesz rá!!!és ha ő lenne 17 éves ebben a helyzetben hogy döntött volna...miként mondta volna el a szüleinek!!
Drukkolok!!!!
CSak batran!!!
Allj anyud ele es mondd el. Lehet, hogy nem fog orulni, sot valoszinu. De minel elobb elmondod, annal inkabb megnyugszol es nem eszed magad rajta. Nem tesz jot a babanak, ha idegeskedsz. Es anyud is minel elobb tudja, annal tobb ideje lesz megszokni az uj helyzetet.
Nem tudom, milyen anyuddal a kapcsolatod. Ha 17 evesen nem vele, hanem elettarsaddal laksz, akkor az azert elgondolkoztat.
Remelem jol fogadja azert majd a hirt, es tamogatni fog mindenben.
Én 18 éves voltam mikor teherbe estem,az akkori párom amikor megtudta hátat fordított nekem.Csak és kizárólag a szüleimre számíthattam az első perctől kezdve.Nagyon fontos ,hogy édesanyáddal öszinte légy.Valószínű sokkolni fogja elöször a hír de szerintem bármit is mondd hallgasd meg ne lázongj ellene.Én úgy gondolom még ha az első reakciója negatív is lesz de ő is anya így nagyon jól tudja miről van szó.Persze az is lehet hogy egy kis ejnye-bejnye után ő lesz a világ legboldogabb nagymamája.
Én úgy gondolom nem szabad elítélni senkit ilyen helyzetbe hisz bárkivel előfordulhat.Házaspároknál 30 évesen is előfordul hogy becsúszik a baba csak ők úgy állítják be a világnak hogy tervezték a gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!