Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha rákérdezne egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rákérdezne egy lány, akivel "épp ismerkedek", hogy mikor volt legutóbb barátnőm és elmondanám neki, hogy 3 éve akkor nem tartana már komoly pasinak?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Miért ne tartana? Pont azért fog annak tartani, mert nem jössz össze hol mi jött ment csajjal.
2009. ápr. 13. 21:46
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

sztem sokkal inkább fönnállna ez, ha azt mondanád: 1 hete szakítottam.

Ne aggódj ezen! :) (23/L)

2009. ápr. 13. 21:46
 3/11 A kérdező kommentje:
A kérdést, úgy értsétek, hogy átfutna-e az agyán, hogy én ennyire egy nyámnyila alak vagyok? Egyébként az vagyok na mind1.:-)
2009. ápr. 13. 21:48
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
nem hinném, mi a normális pasikat keressük, akik nem fekszenek össze holmi jött menttel :S
2009. ápr. 13. 21:54
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

miért tartana nyámnyilának?

a magam nevében tudok nyilatkozni: ha ismerkedtem egy sráccal, és még nem tudtam róla bizonyosan, h volt -e kapcsolata, nem is... nem is innen kezdem...

szóval ha egy srácot még nem ismertem, de (meg)tudtam róla, h már volt barátnője, rögtön arra gondoltam: annyira nem lehet lúzer. Ha volt lány, akinek jó volt, akkor nekem miért ne lehetne jó? :)

Szóval innen nézve, ha azt tudja, h 3 éve volt utoljára kapcsolatod, az azt jelenti, h már volt, ergo már vannak tapasztalataid. Az meg részletkérdés, h azóta mi történt, miért nem volt. :)

(amúgy 2. vagyok)

2009. ápr. 13. 21:58
 6/11 A kérdező kommentje:
De a probléma tovább mélyítve annyi még, hogy 21 éves vagyok, kettő darab 1 hónapos kapcsolatom és emellett még szűz is vagyok, mik ezek ha nem egy lúzer vonásai?
2009. ápr. 13. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Akkor ide figyelj. (21:58-as vagyok.)

23 éves lány vagyok. Voltak halovány próbálkozásaim, nem tagadom. De igazi komoly kapcsolatom?

Volt egy komolytalan 1 hónapos nyári flört 19 éves koromban, kihagytam majd' 2 évet, és ismét egy 1 hónapos "kapcsolat", ami alatt 3 randink volt, aztán egy hónapokig tartó huza-vona, ahol se együtt, se külön, de inkább külön és nem együtt...

Utána megint kihagytam 1 évet (igen, jól számolod, 22 éves voltam) és belementem egy borzalmas kapcsolatba, az sem volt több 1 hónapnál, bár papíron 3 volt, intenzitásban kb 2 hét... - most ezt nem részletezem.

És most itt állok, 23 évesen, egy szerető párral, 4 hónapja vagyunk együtt, és talán mondhatom, h az első komoly srác az életemben. Ja és igen, szűz vagyok.

Szted mennyivel vagyok "jobb" nálad? De tudod mit mondok? Ezen nincs semmi szégyellni való.

Ne buzergáld már magad, mert akkor tényleg egyet fogok veled érteni. :P

2009. ápr. 13. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Na... figyu. :) Nem vagy lúzer meg semmi. Igazából nem ismerlek, de az lejött, hogy nem vagy az a tipikus faszacsávó aki mindenkit meg akar fektetni meg satöbbi. És ez már egy jó pont egy épeszű nőnél.

Nekem a párom (22 volt akkor mikor összejöttünk) előttem 1 nővel feküdt le, egyéb ezen kívül egy másik lánynal volt. Barátnője nem. Nem tekintettem lúzernek, sőt, örültem, hogy ilyen.

Légy őszinte és mondd el, ez még egy újabb jó pont. :)

2009. ápr. 13. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért tartana komolynak, hogy nem fektetsz meg minden élő nőt...
2009. ápr. 13. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

35 éves nő vagyok, és szerintem a férfiak nagy részénél csak duma az hogy ennyi-annyi csajom volt. Nekem mindenesetre nem kellene olyan pasi, aki az egyik nőt felvette a másikat meg letette. Mit becsülne az énbennem? Úgy érezném, pár hónap és jön a lapát nekem is, mert jön a következő csaj.

Amúgy a férjem korábbi kapcsolatait is homályosan tudom, nem kérdezgetek bele, semmi értelme. Ismerem viszont az első nagy szerelmét, akit majdnem feleségül vett. Tisztelem benne, hogy volt pár kapcsolata, de nem kefélte végig (bocs) a fél várost.

Nem, nem lúzerság ha még szűz vagy.

Sokkal lúzerabbnak tartottam azt a kérdezőt, aki nagy fitogtatva azt írta, hogy: tapasztalt! vagyok, mert 20 évesen már 18-20 nővel volt dolgom! szívem szerint az ilyennek azt írnám, hogy nem is szeretkezett, csak bagzott mint a nyulak szoktak.

Komoly nő értékelni fogja azt, hogy nem vagy kilengős, meggondolatlan fajta.

Sok sikert kívánok neked.

2009. ápr. 14. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!