Nőgyógyászati vizsgálat során észrevehető a terhesség?
En akarhanyszor megyek nogyogyaszhoz, kikuldenek pisilni egy poharba (a wcben) es megnezik van-e a vizeletemben genny + csinalnak egy terhessegi tesztet
Sot, hasi UH se maradt meg ki soha. Ezek az alap dolgok, amit mindig megcsinalnak.
Csak tudnam engem miert pntozol ke? A kerdesed kiirasa tovabbra is a terhesseg, de valojaban nem az a kerdesed! Pontozd mar le sajat magad is, ha ennyire ostoba vagy, hogy azt sem tudod mit akarsz! Arrol nem beszelve, hogy az milyen ertelmi kepessegre vall, hogy egyedul nem tudod eldonteni terhes vagy-e igy kb 3-4 honappal az aktus utan...
De meg orvossal sem nezeted meg mahad!
Azert mert te megbantal egy estet, nem en vagyok a hibas!!! Nezzel mar mahgadba egy kicsit!
Jaaaaa, szidjuk egyutt az orvosod, hogy nem vizsgalat meg rendesen, jajj de szemet stb, meg jajj de hulye...ez a jo valasz???
Szerintem nem! Ha szexelni van / volt eszed, tudnod kene azt is, hogy hogy hogyan kene terhessegi tesztet vegezni otthon, vagy hogy ha elmesz nogyogyaszhoz, akkor ki kene nyitni a szad es legalabb rakerdezni!
De adjad a 0-asat nyugodtan! Attol te meg ugyanolyan hulye leszel, mar bocs....ez kb a 12 evesek szintje amit itt muvelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!