Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet kibírni ezt az...

Hogyan lehet kibírni ezt az időt amíg orvoshoz kerülsz?

Figyelt kérdés

3 nappal ezelőtt csináltam terhességi tesztet, pozitív lett mind a három. (kevés volt az esély a normál teherbeesésre, mert PCO-s vagyok,de úgy tűnik sikerült)

Kértem időpontot a dokimhoz, de csak jövő hét csütörtökre kaptam. Úgy érzem, hogy addig belepusztulok a kíváncsiságba, remélem nem lesz semmi baj.

Tüneteim is vannak, borzasztóan fáj a mellbimbóm ha hozzáérek, nagyon sokat eszem ahhoz képest, hogy eddig rossz étvágyam volt. Hirtelen megkívánok olyan kaját amit előtte nem is nagyon ettem.Fáradékony vagyok és nagyon sokat alszom. Ezek a normális tünetek .....

Hogyan lehet kibírni ezt az időt amíg dokihoz kerül az ember......

24 / L

2017. máj. 19. 09:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Hogy fogod kibírni a szülésig, ha már ilyen készen vagy egy kis várakozástól?

Könnyen. Főleg azzal a tudattal, hogy ha túl korán mész, úgyse lát semmit.

2017. máj. 19. 09:41
 2/19 A kérdező kommentje:
számolgattam, jövő héten kb. 5 hetes leszek, de majd kiderül minden
2017. máj. 19. 09:42
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha most azonnal elmennél valószínűleg még nem látna sokat, és ígyisúgyis vissza kéne menned később. Az izguláson ez nem segítene. 6-7. hét előtt nem érdemes menni emiatt. Tudom hogy nehéz kivárni az a pár hetet, de nyugalom, és ne aggódj előre. :)
2017. máj. 19. 09:42
 4/19 anonim ***** válasza:
75%

Kibírod és kész :) A terhesség alatt annyi vizsgálat lesz amit majd vársz és ki kell bírni. Pl biztos érdekel majd fiú vagy lány lesz, de lehet nem tudják megmondani egy hamar, vagy jönnek a kötelező szűrések, hogy nincs-e fejlődési rendellenesség, na az sem minden nap van :) Ott is ki kell bírnod.

TErhes vagy ez már biztos, ha nem vérzel, nem görcsöl az jó. Mensrutációs érzésed lehet majd pár napig, nekem volt az első terhesség alatt, pedig már pozitív lett a teszt tényleg azt hittem megjön, de nem jött de ez kb 3 nap volt, most a második terhességnél egyáltalán nem volt ilyen érzésem.

2017. máj. 19. 09:43
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Kibírod. Pozitív a teszt, tehát terhes vagy. Örülj, légy boldog.

Attól, hogy lát orvos, még semmi sem változik. Ott a baba benned. 😁

2017. máj. 19. 09:48
 6/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem akarlak megijeszteni, de a PCOS gyakran jár inzulinrezisztenciával (IR), ami vetélést okozhat, mert gyakran progihiánnyal jár. Ha bármilyen kicsit is vérzel vagy barnázol, azonnal menj az ügyeletre, mert progipótlást kell kapnod. Illetve ha addig nincs panaszod, mindenképp kérdezz rá erre jövő héten a dokidnál.

Gratulálok! :)

2017. máj. 19. 09:51
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos ilyen, mint minden az eletben amit varunk.

(Es bocsi de 24 evesen nem L vagy hanem N)

2017. máj. 19. 09:53
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy ha most elrohannál semmit nem látna, de 5 hetesen is lehet hiába mész, pláne ha csak kb 5 hetes leszel, mert ha inkább 4 hetes felé húzol, akkor lehet akkor sem lát semmit. Szívhang miatt valószínű úgyis visszarendel majd.
2017. máj. 19. 09:54
 9/19 anonim ***** válasza:
en nagyon nehezen birtam ki teszt utan par nappal az orvos latta a petezsakot es mondta hogy 2 het mulva menjek vissza. ebbol a 2 hetbol mar csak 3 nap van nagyon izgulok :D
2017. máj. 19. 09:55
 10/19 anonim ***** válasza:
én pozitív teszt után egyből mentem (régóta ő a dokim és a vetélés utáni mind a 3 terhességemnél 2 napon belül fogadott, ha a magánba nem tudott benyomni akkor a kórházba hívott be) ránézett uh-n, azt látta,hogy valami alakul ott és szépen felírta a gyógyszert ami miatt ilyen korán mentem.Mindig úgy beszéltük meg,hogy ha gond van persze egyből,de ha minden okés akkor 8. héten megyek vissza amikor már tényleg sok mindent látunk és szívhang is van. Alap esetbe felesleges ilyen korán menni mert lényegébe annyit lát,hogy van ott valami,de még nem lesz szívhang nagyon korai a dolog.
2017. máj. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!