Hogyan lehet kibírni ezt az időt amíg orvoshoz kerülsz?
3 nappal ezelőtt csináltam terhességi tesztet, pozitív lett mind a három. (kevés volt az esély a normál teherbeesésre, mert PCO-s vagyok,de úgy tűnik sikerült)
Kértem időpontot a dokimhoz, de csak jövő hét csütörtökre kaptam. Úgy érzem, hogy addig belepusztulok a kíváncsiságba, remélem nem lesz semmi baj.
Tüneteim is vannak, borzasztóan fáj a mellbimbóm ha hozzáérek, nagyon sokat eszem ahhoz képest, hogy eddig rossz étvágyam volt. Hirtelen megkívánok olyan kaját amit előtte nem is nagyon ettem.Fáradékony vagyok és nagyon sokat alszom. Ezek a normális tünetek .....
Hogyan lehet kibírni ezt az időt amíg dokihoz kerül az ember......
24 / L
Semmire sem mennél vele, ha előbb mennél, gondolj erre. Jó esetben a hatodik héten lát valamit, de előfordulhat, hogy ennél később.
Egyébként hogy sokat eszel és kívánós vagy, nem első trimeszterben jellemző, tehát ennek más oka van.
Próbálj nem idegeskedni, és arra gondolni, hogy minden rendben lesz!
Azért figyelgesd magad, és ha progeszterpnhiányra utaló jelek vannak, vagy bármi barnázás stb, akkor AZONNAL irány a doki, mert akkor kell kapnod gyógyszert.
Annyit tehetsz még, hogy tesztelsz addig folyamatosan reggelente, hogy erősödik-e a csík. Ha erősödik, akkor emelkedik a hcg.
Ha halványabb, akkor is azonnal irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!