Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet kibírni ezt az...

Hogyan lehet kibírni ezt az időt amíg orvoshoz kerülsz?

Figyelt kérdés

3 nappal ezelőtt csináltam terhességi tesztet, pozitív lett mind a három. (kevés volt az esély a normál teherbeesésre, mert PCO-s vagyok,de úgy tűnik sikerült)

Kértem időpontot a dokimhoz, de csak jövő hét csütörtökre kaptam. Úgy érzem, hogy addig belepusztulok a kíváncsiságba, remélem nem lesz semmi baj.

Tüneteim is vannak, borzasztóan fáj a mellbimbóm ha hozzáérek, nagyon sokat eszem ahhoz képest, hogy eddig rossz étvágyam volt. Hirtelen megkívánok olyan kaját amit előtte nem is nagyon ettem.Fáradékony vagyok és nagyon sokat alszom. Ezek a normális tünetek .....

Hogyan lehet kibírni ezt az időt amíg dokihoz kerül az ember......

24 / L

2017. máj. 19. 09:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató hozzászólásokat, én már akkor kicsit megnyugszom ha megerősít
2017. máj. 19. 10:27
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Sztk? Tudom, hogy ő az orvosod, de engem nem lehetett visszatartani, én azonnal rohantam az Sztk-ba, és végigültem a két órás várakozást. Pláne ha kell progeszteron pótlás, akkor meg méginkább.
2017. máj. 19. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Semmire sem mennél vele, ha előbb mennél, gondolj erre. Jó esetben a hatodik héten lát valamit, de előfordulhat, hogy ennél később.

Egyébként hogy sokat eszel és kívánós vagy, nem első trimeszterben jellemző, tehát ennek más oka van.

2017. máj. 19. 11:18
 14/19 anonim ***** válasza:
En 3-an teszteltem pozitivat. 8-an kertem idopontot es 29-re kaptam. Nekem latod meg nehezebb. 😛 de nar csak 10 nap. Akkor mar sok minden latszik, mert 8hetes leszek. 😌
2017. máj. 19. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:
December 17-én lett pozitív a tesztem, január 3-ra kaptam időpontot. Végigizgultam az egész karácsonyt, szilvesztert. Sőt, ott volt a teljes rokonság, nehéz volt nem beszélni a pozitív tesztről.
2017. máj. 19. 12:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Próbálj nem idegeskedni, és arra gondolni, hogy minden rendben lesz!

Azért figyelgesd magad, és ha progeszterpnhiányra utaló jelek vannak, vagy bármi barnázás stb, akkor AZONNAL irány a doki, mert akkor kell kapnod gyógyszert.

Annyit tehetsz még, hogy tesztelsz addig folyamatosan reggelente, hogy erősödik-e a csík. Ha erősödik, akkor emelkedik a hcg.

Ha halványabb, akkor is azonnal irány a doki!

2017. máj. 19. 13:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nehéz kivárni, nekem is az volt. Ráadásul márciusban a 20. ciklusnapon begörcsöltem a munkahelyen, onnan kórházba vittek. 6 órát álltam sorba, de semmit nem mutatott a teszt, rá két hétre pozitívat teszteltem, a kövi egy hét nagyon nehéz volt. Akkor, mivel 5 hetesnek mértek, csak petezsák látszódott, az is csak hüvelyi uh-n, visszahívtak két hét múlva. Akkor is csak hüvelyin látszott, de már dobogott a kicsi szíve, jelen pillanatban már 11 hetes vagyok és egy hét múlva kell menni a 12 hetes uh-ra. Alig várom már én is, de legalább a munka elveszi a figyelmemet.
2017. máj. 20. 07:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Most bocsi , de leírom a frankót,tegnap még szinte csak a mellbimbó körül éreztem egy kis érzékenységet....na mára olyan mintha az egész mellem ki akarna durranni...
2017. máj. 20. 08:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál 7 hetes vagyok!!! :)Minden rendben
2017. máj. 26. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!