Nőgyógyászati vizsgálat során észrevehető a terhesség?
De miert pont 15 hetes terhes lennel? Miert nem mondjuk 4, vagy 35? Hogy jott ki?
En ezen most sirva rohogok!!!
:) szegény hát biztos egyszer volt valakivel és az annyi ideje volt hogy 15 hetes lenne.
Ezek szt mást kapott onnan nem kisbabat. :S
Amúgy én ajánlok neked de nem hiszem, hogy egy városban élünk. Én is azt mondom, hogy találomra nem szoktak csak úgy kúpokat adni. Nekem konkretan a terhesség alatt volt életem első mikrobiologiai kenetvizsgalatom az is negatív lett még a laktobacillusra is, szóval nagy tapasztalatom nincs max a laktofeelezesben, de kenetet venni kell ahhoz, hogy tudja mi van benned, mert nem minden gyógyszer jó mindenre. A mikrobiologiai labor azzal küldi vissza a leletet hogy rajta van milyen antibiotikum vagy gombaölőre érzékeny a gomba vagy baci. Lagalábbis a fülemből tenyésztettek ki ilyesmit amikor begyulladt és azon így volt, gondolom a hüvelyi kenetnél meg a fertőzésnél is ez van. Szóval, aki így ad neked gyógyszert az nem jó doki még akkor sem ha a neten megkoronázzák.
Max kiirtja a flórád, utána helyreállításra gondolom adott laktofeelt, -15e Ft a vizsgálat meg a gyógyszerek is egy 5ös és vagy jobb lesz vagy még a méhszájadat is felmarja a kúp. :S
Amúgy a jackpotot érő kérdés: menstruálsz? azért 15 hét alatt kimaradhatott már vagy kétszer ha terhes lennél...
Hat de ennyi erovel lehetne 25 vagy 30 hetes terhes is....a terhesseget nem az utolso aktus szerint szamoljuk...vagy akkor bizton allithatjuk, hogy az elmult 9 honapban ez az 1 aktus volt, pont 15 hettel ezelott?? Mondjuk akkor sem 15 hetes, hanem inkabb 17 hetes...de nem akarok szorszalhasogatni...
Jooo, tudom, nyilvan latszana a 30-35 hetes terhesseg, de ez kb annyira abszurd, mint az, hogy a 15 hetes miatt aggodik. Ha mar nogyogyasznal jar valaki, es attol tart terhes, miert nem ker egy uh-t? Vagy vesz legalabb 1 tesztet ha kesik neki...de meg csak errol sincs szo hogy kesne.
En ertem kedves kerdezo, de te vegig a terhessegen vekengtel a kerdesedben, nem pedig azon, hogy lehet osszeszedtel valakitol valami fertozest, mert 15 hete volt egy kis kalandod. Tovabbra sem ertem miert nem tesztelsz ha terhessegtol felsz, mondjuk mar elve mindegy lenne, idoben kellett volna, vagy hogy miert nem kertel terhessegi vizsgalatot...de ha meg megjott azota legalabb 2x akkor meg plane nem ertem.
Tokmindegy, biztos en vagyok a hulye itt szokas szerint, mert nem a lelkedet nyugtatgatom, mikor kb keptelensegeket, meg osszefuggestelen logikatlan dolgokat kerdezel, mikozben valojaban nem is igazan az a kerdes amit kiirtal...ne haragudj, de itt nevtelenul vagy, nem kene vetiteni, meg melle beszelni, ha kinod van. Elobb kapnal normalis valaszt, ha nyiltan fogalmazal.
Ez kb egy 14 eves szintje amit most muvelsz, de inkabb meg sem merem kerdezni hany eves vagy.
Mikor én voltam az sztk-ban fertőzés miatt, akkor sem volt kenetvétel, csak benézett a kacsán és felírt valamit. (Se hastapi, se kézzel történő hüvelyi vizsgálat, se UH-hahaha, nincs is uh a rendelőben...) Magán bőr és nemibeteg orvosnál viszont történt kenetvétel, de ő helyben nézte meg mikroszkóppal és az alapján írta fel a gyógyszert.
Ha ahol te voltál, ilyen felületes volt az orvos, akkor nem biztos, hogy észrevette volna. De mivel azóta megjött, nem valószínű hogy terhes vagy. Aktus után 2-3 héttel kellett volna tesztet csinálni, mert innen csak találgatni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!