Mi van akkor, ha az üzemorvosi vizsgálat során kellene mellkasröntgen, de terhesség miatt nem tudom megcsináltatni?
Figyelt kérdés
Járt már valaki így?2016. okt. 22. 09:52
1/12 anonim válasza:
Én így voltam 2 éve, mi csaltunk, barátnőm ment el helyettem a röntgenre.
2/12 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy ez a legegyszerűbb... :-/
2016. okt. 22. 10:05
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. okt. 22. 10:06
4/12 A kérdező kommentje:
Jajj, most látom, hogy nem jó kategória, mindegy.
2016. okt. 22. 10:06
6/12 anonim válasza:
Megmondod h terhes vagy és nem fognak röntgenre küldeni.
7/12 A kérdező kommentje:
Igazából még egyetemre járok, félek, nehogy azt mondják, nem mehetek a gyakorlatokra. Utolsó évem...
Köszi a válaszokat!
2016. okt. 22. 10:47
8/12 anonim válasza:
Miért mondanák...? Elmész, megmondod, hogy terhes vagy, nem tudsz röntgent csináltatni. Akkor nem fogják kérni és kész.
9/12 anonim válasza:
En is terhesen csinaltam vegig a gyakorlatokat (orvosin), senkit sem erdekelt. ;)
10/12 A kérdező kommentje:
Szibten orvosis vagyok, csak nekem pl. a 4. eves nyari gyakot nem emgedtek elkezdeni addig, amig nem volt meg az adott evre az ervenyes orvosi alkalmassagi. :-/ Mert februarban kellett volna mennunk vervetelekre, en meg nem mentem el. Azt hittem, a kutya nem nezi, de aztan szoltak a gxakorlati helyemnek nyaron, hogy nincs meg alkalmassagi.
2016. okt. 22. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!