Lehetek terhes? Segítsete
Figyelt kérdés
Arrol lenne szó hogy pettingeltunk a barátommal, odatette a himveszzőjét a vaginámhoz(de NEM tette be)
Késett ezutan a mensim 6 napot.Nagyon izgultam hogy esetleg az élőváladektol lehetett valami.de aztán mégis csak megjött a mensim.állaga és mennyisége ugyanolyan volt mint eddig.
Most kellene megjöjjön a mensim de valamiért ismét késik.
Félek hogy valami lehet mégis,amit nem akarok.
Tehát ismét a stresz miatt késik?
U.I:Normális valaszokat várok.kioktató válaszokra nem vagyok kíváncsi.elöre is köszönöm.:)
2016. okt. 21. 18:11
1/7 A kérdező kommentje:
*Segítsetek légyszives.
2016. okt. 21. 18:12
2/7 anonim válasza:
Nagyon minimális az esélye,de menj el orvoshoz ha már azóta volt egy mensid akkor tuti kimutatná,ha van valami,de kötve hiszem,inkább az ideg...
3/7 anonim válasza:
"Hímvessző", de édesen fogalmazol :) Egyébként ne aggódj, ha már azóta megjött egyszer, akkor nem lehetsz terhes. A stressztől késhet. Ha ez téged aggaszt, vagy akkor is késik, ha nem stressszelsz -> nőgyógyász.
4/7 anonim válasza:
Hát, szinte lehetetlen, hogy terhes legyél. De ha nagyon aggaszt, vegyél terhességi gyorstesztet, így orvoshoz sem kell menned. DM-ben vagy gyógyszertárakban lehet kapni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!:)
Nem tudok venni tesztet ,mert nem nagyvárosban lakok és itt meg a gyogyszertarban mindenki ismer.
Megprobálok megnyugodni,nehezen fog menni:)
2016. okt. 21. 18:39
6/7 anonim válasza:
Én is voltam így annó kérd meg egy barátnőd...
7/7 A kérdező kommentje:
És neked végül mi lett?
2016. okt. 21. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!