Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki akinek rendes...

Volt valaki akinek rendes menszesze volt és terhes volt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ismerosomnek 3honapig most 6 honapos..rakszuresre ment kiderult h terhes:)babanak semmi baja!
2016. okt. 19. 15:33
 2/7 A kérdező kommentje:
csak mert 3 napja vérzek és nagyon hányingerem van szédülök is. Tesztet csináltam de negativ.
2016. okt. 19. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Csinalj meg kesobb is hatha nincs eleg hcg..:)
2016. okt. 19. 19:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Végül is 7 ikén történt a baleset lecsuszott a gumi.Utánna héten hét végén volt egy csepp vér a fehérnemün meg is lepödtem mert ugye most van meg. Ezért vagyok teljesen bizonytalan.Van már 2 gyerköc de ilyen egyiknél sem volt.
2016. okt. 19. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ertem 2.nal nekemis volt beagyazodasi pecset...1nel nem! Lehet baba leez csak kesobb fogant vagy valami es nincs eleg hcg a teszthez.:) ird meg milett!!
2016. okt. 20. 08:54
 6/7 A kérdező kommentje:
irok majd de szerintem majd csak hétfön csinálok tesztett. A verzésem el is mult 3 nap volt.
2016. okt. 20. 13:37
 7/7 A kérdező kommentje:
csináltam tesztett szombaton full negativ de a tüneteim ugyanugy megvannak.Most várok kicsit csinálok majd még egyet.
2016. okt. 24. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!