Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm ha a...

Lehet terhes a barátnőm ha a makkom végéig betettem neki, menszesze előtt 1 nappal. Megtöröltem magamnak előtte. Kb csak 5mp ig volt benn? Mennyi esély van rá, hogy baj legyen?

Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Légy teljesen őszinte: ez mire jó? Te nem élvezed mert 5 mp lehelletnyit bent xart se ér. Neki nem jó, mert kb. meg sem érezte. A törölgetés mióta terjedt el mint védekezési forma??? Már sokadszor olvasom itt aluliskolázott tinik kérdései alatt, ne terjesszétek, mert hülyeség!

Fogalmam nincs, mit maszatolhattál és hova, valószínűleg nem lesz gond, mivel elég kevés az esélye. De maholnap ezzel a hozzáállással plusz 3centire lesz bent és 10mp-ig. Minek rizikóztok? Húzz gumit, vagy szedjen bogyót és olyan mélyre és addig dugod be, ahogy akarod!

2015. nov. 1. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. De ugyan áruld már el, hogy ennek a maszatolásnak mégis mi értelme van? Mert hogy élvezetet nyújtana bárkinek is, azt erősen kétlem. Nem lenne egyszerűbb felhúzni egy óvszert (vagy választani más megbízható védekezési formát) és normálisan szeretkezni, nem pedig csak szórakozni és maszatolgatni, aztán meg aggódni, hogy baj lesz?
2015. nov. 1. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ti mazohisták vagytok?
2015. nov. 1. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem értem soha mire jó a "belógattam a hegyit", meg "odadörgöltem"? Mi ebben a jó? Akkor legalább legyen orál vagy ujjazás, műbráner csak a "hegyit" ne:-D bocs de ezt gondolom.

Amúgy ha ettől terhes lesz igazi balszerencse lenne a "belógatásból":-D

Sztem nem lesz egyébként.

2015. nov. 2. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!