Lehetek terhes ha 2015.10. 06. -án jött meg a menszim és még csak most menszi előtt pár nappal hagytam abba a fogamzásgátló szedését?
Figyelt kérdés
A menszim előtt pár nappal vettem be az utolsó szem fogamzásgátlót.6.-án megjött és a párommal 11.-én este voltunk együtt. Elméletileg a termékeny időszak(15-.21.) előtt pár nappal. Az ovulációmnak 20.-án kéne lennie. Lehetséges,hogy teherbe essem? 1 éve pco szindrómát állapítottak meg nálam és inzulin rezisztenciát. Gyógyszer és kezelés nélkül sikerült fogynom 19 kilót.a dokim annó azt mondta,hogy ha lefogyok akkor van esélyem .2015. okt. 17. 19:48
1/1 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, de PCO, IR mellett és közvetlenül fogamzásgátló abbahagyása után elég merész ilyen bizonyosnak lenni a 14. napi ovulációban... A helyedben én elkezdenék hőgörbét vezetni, hogy meglássam, egyáltalán mi a helyzet az ovuval, működik-e, mert ugye PCO és IR mellett kétséges. A fogyás valószínűleg nagyon jót tett, ehhez külön gratulálok, sokat tettél vele a babáért.
Természetesen előfordulhat, hogy lesz ovud és sikerül teherbeesni ebben a ciklusban, de önmagában a 11-i aktusból (7. ciklusnap) baromi kicsi az esély, ha nincsenek később további aktusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!