6 nappal a menstruáció előtt te érezted hogy terhes vagy?
Nekem volt pár tünetem. Pl. székrekedés, de azt betudtam annak, hogy előző hónapban kezdtem el vitamint szedni, és ugye a vas miatt... Bár arra nem gondoltam, akkor ovu előtt miért nem volt vele gond? :D Aztán a cicijeim nagyon fájtak, de azok nekem mindig szoktak, szóval ennek sem tulajdonítottam különösebb jelentőséget.
Utána ültem az egyik barátnőmmel és öntött nekem kólát, mondtam neki, hogy de jó, meggyes? Ő meg: nem, sima. Na, akkor ugrott be először, hogy mi lehet, de elhessegettem a gondolatot, mert csak ovu után voltunk együtt. És akkor mensi előtt egy nappal ugyanez a majonézzel. Szóltam a páromnak, hogy ne egyen, mert szerintem romlott. Ő meg mondta, hogy semmi baja... Akkor még mindig úgy voltam, hogy nem lesz baba, nem is csináltam reggel tesztet, de nem bírtam ki. Harmadik, negyedik pisiből már akkor kimutatta a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!