Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 nappal a menstruáció előtt...

6 nappal a menstruáció előtt te érezted hogy terhes vagy?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor sem éreztem semmit, amikor nem jött meg 2 hete.
2015. okt. 14. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem. 6 nappal utána se. a férjem előbb megmondta mint én.
2015. okt. 14. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem még jövőhét csütörtökre kell hogy megjöjjön, 3. hónapja próbálkozunk, bár úgy apait anyait ebben a hónapban tettünk bele. Első 2 hónapban képzelődtem, most viszont az van, hogy 3 erős kék ér jelentkezett 1 napja a mellemen, és annyira fájnak, hogy éjszaka is felkeltem annyira fájt mindkét mellem, de a mellbimbómról meg ne is beszéljünk..és ebben a hónapban valahogy úgy érzem is, hogy sikerült..nem tudom, úgy meg vagyok róla győződve :) kivi leszek mi lesz :)
2015. okt. 14. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. A nemvárt körül jöttek hasonló pms tünetek, de akkor már tudtam, hogy baba lehet, mert voltak nagyon halvány pozitív tesztjeim. Az első igazi tünet 2 héttel később jött hányinger formájában, az sem folyamatosan, illetve a 10-13. héten haspuffadás, de se túl sok pisilés, se hányás, se semmi nem volt. Talán egyszer érzékenyebb voltam, és elsírtam magam, de ez is már a nemvárt után volt.
2015. okt. 14. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Éreztem tüneteket. Állandóan pisilni kellett, úgy görcsölt a hasam (de enyhébben) mint amikor megakar jönni. És nagyon viszketett a cicim.
2015. okt. 14. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. Azt éreztem, hogy meg fog jönni. Meg utàna még pàr hétig ugyanezt.
2015. okt. 14. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt pár tünetem. Pl. székrekedés, de azt betudtam annak, hogy előző hónapban kezdtem el vitamint szedni, és ugye a vas miatt... Bár arra nem gondoltam, akkor ovu előtt miért nem volt vele gond? :D Aztán a cicijeim nagyon fájtak, de azok nekem mindig szoktak, szóval ennek sem tulajdonítottam különösebb jelentőséget.

Utána ültem az egyik barátnőmmel és öntött nekem kólát, mondtam neki, hogy de jó, meggyes? Ő meg: nem, sima. Na, akkor ugrott be először, hogy mi lehet, de elhessegettem a gondolatot, mert csak ovu után voltunk együtt. És akkor mensi előtt egy nappal ugyanez a majonézzel. Szóltam a páromnak, hogy ne egyen, mert szerintem romlott. Ő meg mondta, hogy semmi baja... Akkor még mindig úgy voltam, hogy nem lesz baba, nem is csináltam reggel tesztet, de nem bírtam ki. Harmadik, negyedik pisiből már akkor kimutatta a teszt.

2015. okt. 15. 06:13
 8/8 anonim ***** válasza:
nem kotekedesbol de hogy jon ide a kola es a majonez?;) nem pont hogy ilyenkor jobb a szaglas?
2015. okt. 15. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!