A barátnőmmel lefeküdtünk, védekeztünk és nem szakadt ki a gumi meg másnap megjött neki. az aktus után 9-10 nappal hányingere volt, Lehet, hogy terhes?
Igen, lehetséges. Nincs száz százalékos védekezési mód.
De ilyen hamar nem lesz hányingere tőle, mivel még max. a beágyazódás zajlik.
Igen. Meg. De nincs esélytelen nap egy ciklusban. Nekem mensi alatt van ovulációm. Nem gondoltam volna, de mikor nem jött a baba, teszteltem és kiderült, hogy nekem nem félidőben van. Mivel nem tűntök rutinosnak, gondolom a barátnőd sem tudja, neki mikor van. Kicsi az esély nagyon, de nem lehetetlen. Ezt jobb, ha mindig szem előtt tartjátok.
Amúgy hányingere kizárt, hogy ettől van, még ha a sok véletlen be is jött volna, akkor sem lehet ilyen hamar ilyen tünete. Ez kizárt. Még nincs mitől.
Ha terhes is lenne, abból az aktusból nem most lenne hányingere.
Azért az durva, hogy szinte nulla az esélye a terhességnek, de több minden másnak nagyobb, mégis erre gondoltok.
Gyomorrontás? Vírus? Akármi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!