1 hónapja kezdtem el szedni a Trimeszter 1 terhesvitamint?
En is szedtem, nekem szetzuzta a hormonjaimat, nagyon durva ovus fajdalmaim voltak, es nem segitett megtartani a terhesseget, pedig elvileg veteles megelozesere is kituno. Abbahagytam, szuneteltettem a dolgot, majd az elso probalkozos honapban sikerult a baba es ugy tunik velunk is marad (trimeszter nelkul).
Nekem nem valt be, nagyon sok egyeb kellemetlen mellekhatasa is volt, de neked bevalhat. Teherbeesni viszont nem a vitamintol fogsz, az csak max kellokepp felkesziti a szervezetedet.
Nem hallottam erről a fajtáról, de a terhesvitaminok nem tartalmaznak hormonokat!
És egy terhesség "megmaradása" sem a szedett vitaminoktól függ.
Ha az adott termék ezt állítja magáról, akkor az csak marketing.
Felesleges is szedni addig, amíg nem vagy terhes, esetleg folsavat lehet már előtte is.
A folyás állagából és mennyiségéből nem lehet következtetni arra, hogy fennáll-e a terhesség, főleg nem ovuláció után három nappal. (MÁr ha tényleg akkor volt, kérdés hogy milyen módon figyelted...)
Mindemellett lehet hogy most sikerül, két hét és kiderül!
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!