Ki mit gondol a Trimeszter 1 röl? 😊
1-es, szerintem nem egyre gondoltok a kérdezővel
nem cefetül felboritotta a rendszerem. fájt a fejem és szédültem tőle.
beszéltem is a Tündével erről. adott tanácsot kedves volt.
de én nem szedem. amig szedtem nem lett baba, abbahagytam szerintem kitisztultam, és tegnap pozit teszteltem.
szerintem mindenkinek máshogy hagy.
#6-os válaszoló vagyok: A gyógyszertárban rengeteg olyan termék kaphati, aminek nem kell legyen ogyi\oéti száma: papírzsebkendők, tamponok, vitaminok, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, stb. Ez a szám CSAK arra jelent garanciát, hogy a termék részt vett az országos gyóhyszerészeti intézet által elismert kutatásban. Én éppen emiatt lennék rá kíváncsi, mert ennek szívesen utánanéznék. Ami miatt én kamugyanúsnak tartom:
1. A feltatlálója Tündi, akinek a keresztnevéről többet nem is tudunk. Csak remélem, hogy nem kitalált személy.
2. CSAK és KIZÁRÓLAG a termék oldalán találkozom a reklámjaikkal, pozitív történeteikkel. Természetesen csak pozitív reklámmal.
3. A pozitív történetek főszereplői csak kersztneveikkel szerepelnek, nem kutathatók vissza, hogy a történet igaz vagy sem. Természetesen mindegyik egy nagyon megható sztori a trimeszternek köszönhető teherbeeseésről:
- régóta próbálkoznak
- orvostól-orvosig jártak, semmi nem segített
- elkezdték szedni ezt a terméket, és hopplá! szinte azonnal bekövetkezett a csoda: ciklusuk azonnal helyreállt vagy rögtön az első 2-3 hónapban teherbe is estek. Ilyen történeteket keresztnevekkel én is ki tudok találni.
3. Sehol semmi érdemleges információt erről a termékről nem találtam - csak a saját honlpajukon.
4. Csak a saját kis józan eszemre hagyartkozva: a honlapjukon elérhető összetevőket összevetettem a legdrágábbnak tartot elevit magzatvédő vitaminnal: egy összetevőt sem találtam, amit az elevit ne tartalmazott volna, sőt a leírás alapján az elevitben több minden van. Az elevit 3000 ft egy havi adag, a trimeszter 6000. Az elevit nem ígér tuti teherbeesést és meddőségi problémák kezelését.
5. Viszont találkoztam több olyan kommenttel is, akik arra panaszkodtak, hogy rosszul lettek a trimesztertől és felborítota a ciklusukat. A termék gyártójától panaszaikra választ nem kaptak, de elég hamar letiltották őket az oldalukról.
Ezek alapján én attól tartok, hogy van ebben a termékben valami, amit a honplajukon ugyan nem tüntettek fel, de nem mindenkre van jó hatással. Ezért is lettem volna kíváncsi a termék mögötti kutatásokra. Bocs, ha hosszú voltam.
8-as vagyok.
Tündi egy létező személy,ha megnézed jobban a trimeszter honlapot még az adatlapja is be van valahol másolva,a privát.Egy többgyerekes nőről van szó.
A történetek 80%-a nevével vállalja a sztoriját,lásd a bemásolt üzeneteknél,ha rákeresel a nőkre mind valós adatlappal rendelkező személy,a 20%-a meg azért nem vállalja mert még nem telt el a 12 hét a terhességből,teljesen megértem én sem tenném.A kedves barátnőm is a valós személyek listáján van akinek sikerült a baba.Én személy szerint 7. éve próbálkozom,sikertelenül,túl hormonkezeléseken,műtéteken és sok álmatlan éjszakán.Mióta szedem a trimesztert azóta kijelentette az orvosom hogy természetes úton is lehet gyerekünk hormonkezelés nélkül,mert helyreálltak a hormonjaim,megerősített hogy nyugodtan szedjem.Ő azt gondolja hogy a kötőanyagban van valami olyan dolog ami segíti a hormonok normalizálódását,a vitaminok önmagukban bár nagyon jók,de nem elegendőek.Ezt én nem tudom és nem is foglalkozom vele addig míg ilyen pozitív a tapasztalatom.Nekem is kicsit megbolygatta a ciklusomat,de biztos oka volt neki,és azóta sokkal jobban érzem magam.
Én semmi negatív hatást,tapasztalatot nem tudok a termékről mondani,és bátran ajánlom mindenkinek.
Hidd el azok a nők akik túl vannak már éveken hogy gyermekük lehessen minden szalmaszálba belekapaszkodnak,így én is.Elevitet szedtem,de hányingerem volt tőle,ha meg nem akkor farkaséhségem volt és felkaptam 5-6 kg-t,ennél a készítménynél ilyet nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!