Gyerekvállalás előtt milyen vizsgálatok ajánlottak?
Sziasztok!
Lassan kezdek elgondolkodni a családalapításon, és szeretnék megbizonyosodni arról, hogy egyáltalán lehet-e majd gyerekem, alkalmasak-e a körülmények odabenn, és mire kéne figyelnem, még mielőtt teherbe esnék (életmód, vitaminok, stb.)
Nem tudom, van-e erre bevett vizsgálat a nőgyógyásznál, és egyáltalán elvégzik-e, ha még nem próbálkozom teherbeesni.
Eddig vaciláltam, szeretnék-e gyereket vagy sem, most már elég erősen hajlok az igen felé, köszönhetően annak is, hogy a párom elég családcentrikus, és ő egészen biztosan szeretne gyerekeket, és ő az a férfi, akivel el tudnék képzelni gyerekeim apjaként. De addig nem szeretnék határozott igent mondani a gyerekvállalásra, és beleélni magam a gondolatba, amíg nem tudom, egyáltalán lehet-e gyerekem.
Tudnátok esetleg a vizsgálatok menetéről tájékoztatást adni, esetleg helyet, orvost ajánlani, és viszonylagos árat írni ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!
24/L/Budapest
Max a szokásos éves szűrés. Nőgyógyászat, hogy milyen a citologiad, van-e fertőzésed, egy teljes labor, de ennél több nem kell. Ha minden rendben van jönni fog ugyis a baba, és akkor feleslegesen alávetetted magad egy hsg-nek, ami nem épp a legkellemesebb vizsgálat.
Párod részéről meg érdemes lenne egy sperma vizsgálat.
Szia!
Rákszűrès, kenetminta vizsgalat h nincs-e bacid, es uh.vizsgálat, hogy minden rendben van-e.
Bónusz brigádon láttam egy ilyen csomagot.
Az volt a lényege hogy megnézzék van-e valami kismedencei gyulladás.
Én is szeretnék egy teljes körű kivizsgálást előtte és nem csak odalent, hanem mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!