Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mondjak hogy felfogja?

Mit mondjak hogy felfogja?

Figyelt kérdés
mondtam a férjemnek ha babát szeretnénk akkor le kellene tennie a cigit,erre ő azt mondja egy férfinál ennek nincs jelentősége. szerintem van hiszen károsítja a hímivarsejtjeit,biológiai tanulmányokat is mutattam neki de azt válaszolja h csak felfújják hogy kevesebben cigizzenek
2010. máj. 20. 12:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerült van baba?
2010. júl. 1. 22:39
 32/38 A kérdező kommentje:
nincs még...sajnos....de dolgozunk rajta:)
2010. júl. 2. 15:50
 33/38 A kérdező kommentje:
sziasztok! egy hét múlvára nem várom. kb másfél hete úgy nézek ki mint aki tele zabálta magát és nagyon fáj a cicim, de lehet csak a mensi vagy mégsem?
2010. júl. 19. 09:39
 34/38 anonim ***** válasza:
24%

A fő gond, hogy a gyerek passzív dohányos lesz, és az is káros, rákot okozhat, gyengíti az immunrendszert.

Én "csak" nem nőttem meg, mert az apám aki 54 évesen meghalt tüdőrákban ott pöfékelt mellettem.

2010. júl. 19. 10:25
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, ugyan miért lenne passzív dohányos? A passzív dohányos az, aki maga nem dohányzik, de cigifüstöt lélegez be. Gondolod, hogy majd egy baba mellett, vagy akár a terhes felesége mellett dohányozni fog? Ugyan már, ennél biztosan több esze van.

Kérdező, drukkolok, hogy baba legyen!

2010. júl. 19. 11:19
 36/38 anonim ***** válasza:
A férjem napi egy doboz cigit szív és itt beszélgetek a 2éves eredménnyel éppen :) A cigi nem befolyásol !
2010. júl. 19. 18:52
 37/38 anonim ***** válasza:
Megy a drukkom kérdező :) Én vagyok a biológiai tanulmányon mosolygott :D
2010. júl. 19. 19:02
 38/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd hogy szokjon le a baba érdekében,ehhez kell hogy a saját döntése legyen.A sok kritérium meg feltételek,ellenszenvet válthatnak ki benne így kettőtök közt nem biztos hogy jót tesz a kapcsolatnak.Tény hogy a baba és a kismama környezetében nem lehet dohányozni,ehhez majd ragaszkodj de ne akard felkészíteni az apaságra meg a legjobb feltételekre,mert visszájára hat ez a férfiaknál,Fordítva fogják fel a jó tanácsokat.
2010. júl. 19. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!