Mit mondjak hogy felfogja?
semmit... úgy sem fogja letenni. ettől még sok férfinak sikerül megtermékenyítenie a feleségét. próbálkozzatok nyugodtan.
sajnos mást nem tehetsz!
2010. máj. 20. 12:50
A férjem nem dohányzik, és rengeteg embernek születik egészséges gyermeke, ahol Apa dohányzik. Persze, jobb, lenne, ha nem dohányozna, de szerintem nem ettől függ. Remélem, a lakásban sem akkor nem dohányozna, amikor terhes lennél, meg ha a picúr megszületene. Az sokkal nagyobb probléma lenne.
2010. máj. 20. 12:52
Sztm a cigiről való leszokás nem a baba miatt történik, hanem önmagunkért. Mond meg a párodnak, hogy rosszul esne, ha 40 évesen el kellene őt temetned. Talán önmagáért megteszi.
Amúgy meg, ha ő maga nem akarja, akkor tehetsz bármit, nem fog menni.
2010. máj. 20. 12:54
A férjem esős dohányos van három gyönyörű gyerekünk és most várjuk a negyediket.Ennyit a biológiai tanulmányokról és statisztikákról...
Azt is mondtad neki,hogy necsak a cigit tegye le de ne fürödjön hanem zuhanyozzon,ne meleg vízzel,ne hordjon fecskét csak boxert,ne sportoljon sokat?
Mert "állítólag" ez is férfi meddőséghez ill.sperma romláshoz vezet.
Persze csak állítólag.
A régi öregek hol tartottak be bármiféle szabályokat,és mégis egy családban sok gyerek született szóval tudtak gyereket csinálni a pasik.
2010. máj. 20. 13:12
5/38 A kérdező kommentje:
én nem írtam hogy nem lesz egészséges a gyerekünk ha dohányzik csak szeretném ha esély sem lenne rá hogy bármi baja lesz a mi hibánkból,meghát a saját egészsége is fontos.nem kell ezért letámadni én csak a legjobbat szeretném a babámnak.ez normális sztem.
Kedves utolsó, nagyszerű, hogy nektek könnyen összejött a három gyerek, de tudod, akiknek nem megy olyan egyszerűen, mondjuk évek óta nem jön össze a baba azoknak nem árt mindenféle káros dolgot kizárni az életükből, pl cigit, forró fürdőt, szoros nadrágot, stb. Nem kellene gúnyolódni más normális hozzáállásán, csak mert a te férjed dohányzik és mégis csinált neked gyereket. (csak lehet, majd felnevelni nem tudja, tudod, "állítólag" a cigi káros a tüdőre...)
2010. máj. 20. 13:16
7/38 A kérdező kommentje:
hát igen....nekünk 2 éve nem jön össze...már kezdek összezuhanni....és rémeket látni:(
Bocsi, kedves kérdező, kicsit felhúztam magam az előbbi hozzászóláson, szóval szerintem azért próbáld rávenni, hogy tegye le, mert lehet, hogy sokat kell várni a babóra.(meg ugye az egészsége sem mellékes) Mi is dohányoztunk, de természetesen, mikor elterveztük, hogy jöhet a baba leszoktunk azonnal. Sok sikret a babához. Előző voltam.
2010. máj. 20. 13:19
9/38 A kérdező kommentje:
Akkor azért már érdemes kivizsgáltatni magatokat, mi másfél éve várjuk a babát, semmit nem találtak az orvosok, mindketten rendben vagyunk, mégsem jön össze. Már túl vagyok az elő inszemen, holnap derült ki, hogy sikerült-e.
2010. máj. 20. 13:21
Kapcsolódó kérdések: