Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mondjak hogy felfogja?

Mit mondjak hogy felfogja?

Figyelt kérdés
mondtam a férjemnek ha babát szeretnénk akkor le kellene tennie a cigit,erre ő azt mondja egy férfinál ennek nincs jelentősége. szerintem van hiszen károsítja a hímivarsejtjeit,biológiai tanulmányokat is mutattam neki de azt válaszolja h csak felfújják hogy kevesebben cigizzenek
2010. máj. 20. 12:48
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

semmit... úgy sem fogja letenni. ettől még sok férfinak sikerül megtermékenyítenie a feleségét. próbálkozzatok nyugodtan.

sajnos mást nem tehetsz!

2010. máj. 20. 12:50
 2/38 anonim ***** válasza:
92%
A férjem nem dohányzik, és rengeteg embernek születik egészséges gyermeke, ahol Apa dohányzik. Persze, jobb, lenne, ha nem dohányozna, de szerintem nem ettől függ. Remélem, a lakásban sem akkor nem dohányozna, amikor terhes lennél, meg ha a picúr megszületene. Az sokkal nagyobb probléma lenne.
2010. máj. 20. 12:52
 3/38 anonim ***** válasza:
86%

Sztm a cigiről való leszokás nem a baba miatt történik, hanem önmagunkért. Mond meg a párodnak, hogy rosszul esne, ha 40 évesen el kellene őt temetned. Talán önmagáért megteszi.

Amúgy meg, ha ő maga nem akarja, akkor tehetsz bármit, nem fog menni.

2010. máj. 20. 12:54
 4/38 anonim ***** válasza:
52%

A férjem esős dohányos van három gyönyörű gyerekünk és most várjuk a negyediket.Ennyit a biológiai tanulmányokról és statisztikákról...

Azt is mondtad neki,hogy necsak a cigit tegye le de ne fürödjön hanem zuhanyozzon,ne meleg vízzel,ne hordjon fecskét csak boxert,ne sportoljon sokat?

Mert "állítólag" ez is férfi meddőséghez ill.sperma romláshoz vezet.

Persze csak állítólag.

A régi öregek hol tartottak be bármiféle szabályokat,és mégis egy családban sok gyerek született szóval tudtak gyereket csinálni a pasik.

2010. máj. 20. 13:12
 5/38 A kérdező kommentje:
én nem írtam hogy nem lesz egészséges a gyerekünk ha dohányzik csak szeretném ha esély sem lenne rá hogy bármi baja lesz a mi hibánkból,meghát a saját egészsége is fontos.nem kell ezért letámadni én csak a legjobbat szeretném a babámnak.ez normális sztem.
2010. máj. 20. 13:16
 6/38 anonim ***** válasza:
54%
Kedves utolsó, nagyszerű, hogy nektek könnyen összejött a három gyerek, de tudod, akiknek nem megy olyan egyszerűen, mondjuk évek óta nem jön össze a baba azoknak nem árt mindenféle káros dolgot kizárni az életükből, pl cigit, forró fürdőt, szoros nadrágot, stb. Nem kellene gúnyolódni más normális hozzáállásán, csak mert a te férjed dohányzik és mégis csinált neked gyereket. (csak lehet, majd felnevelni nem tudja, tudod, "állítólag" a cigi káros a tüdőre...)
2010. máj. 20. 13:16
 7/38 A kérdező kommentje:
hát igen....nekünk 2 éve nem jön össze...már kezdek összezuhanni....és rémeket látni:(
2010. máj. 20. 13:18
 8/38 anonim ***** válasza:
73%
Bocsi, kedves kérdező, kicsit felhúztam magam az előbbi hozzászóláson, szóval szerintem azért próbáld rávenni, hogy tegye le, mert lehet, hogy sokat kell várni a babóra.(meg ugye az egészsége sem mellékes) Mi is dohányoztunk, de természetesen, mikor elterveztük, hogy jöhet a baba leszoktunk azonnal. Sok sikret a babához. Előző voltam.
2010. máj. 20. 13:19
 9/38 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod:)
2010. máj. 20. 13:20
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azért már érdemes kivizsgáltatni magatokat, mi másfél éve várjuk a babát, semmit nem találtak az orvosok, mindketten rendben vagyunk, mégsem jön össze. Már túl vagyok az elő inszemen, holnap derült ki, hogy sikerült-e.
2010. máj. 20. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!