Mit mondjak hogy felfogja?
Ez lesz az a Love moon, nekem is ilyenem van :) Boltban megvenni nem lehet, ugyanolyan terjesztői vannak, mint az oriflame vagy avon termékeknek. Árulnak a DM-ben is ilyen anionos csodákat, de azok nem ilyen jó minőségűek. 1400 Ft-ért vettem az egészségügyi betétet, ez 10 db-os (egy napra bőven elég belőle egy a felszívóképessége miatt meg az anion miatt), de ha tényleg olyan iszonyú bő a vérzésed, van belőle éjszakai is, abból főleg elég egy napra egy. A tisztaságit pedig 1600-ért asszem, ez 30 db-os, itt 3-4 óránként meg kell egy kicsit nedvesíteni a betétet a csík miatt, ami benne van. Meddőségkezelő hatása is van, én hiszek benne, rengeteget foglalkozom meddőséggel (szidnak is itthon, hogy babát nem tervezek, de a meddőséggel örökké törődöm) lételemem az ilyen téma :) Én tényleg hiszek benne, ezerszer értelmesebb dolognak tartom, mint ezt a sok hormonos kezelést. Az alternetív megoldás mindig ezerszer jobb, de ez már kicsit szubjektív :). Egyik ismerősöm (férfi) aranyere volt és nagy unszolásra kipróbálta ezt a betétet (gondolhatod mire egy pasit a női betétre rávettünk :D ) és elmúlt neki 4 nap alatt :) Szóval nagyon sok pozitív hatása van, én csak ajánlani tudom :)
Szia
1 Az én férjem is dohányzik de a doki azt mondta nem oszt nem szoroz ja és sofőr egész nap ül voltunk anyag vizsgálaton és ott azt mondták minden rendben van sőt sok 20-on éves pasi irigyelné az eredményeit. Igaz ő le akarja rakni de nem a babaprojek végett már halad is kevesebbet is szív.
2 Én is stresszes vagyok és a doki azt mondta szedjek homeopátiás stressz oldót, én a sedatif pc-t szedem és a férjem is nekünk jó sokkal könnyebben viselem a benti nyomást. Lehet hogy neked is a nyaralás előtt egy hónappal szedned kéne hogy a stressz kicsit enyhüljön előtte.
Sok sikert a leszoktatáshoz és mielőbbi babásodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!