Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mondjak hogy felfogja?

Mit mondjak hogy felfogja?

Figyelt kérdés
mondtam a férjemnek ha babát szeretnénk akkor le kellene tennie a cigit,erre ő azt mondja egy férfinál ennek nincs jelentősége. szerintem van hiszen károsítja a hímivarsejtjeit,biológiai tanulmányokat is mutattam neki de azt válaszolja h csak felfújják hogy kevesebben cigizzenek
2010. máj. 20. 12:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ne mondj neki semmit. A cigitől ugyanúgy lehet gyerekete. Az én párom is dohányzott amikor teherbe estem (az első próbálkozásra!), sőt akkor még én is. Van egy egészséges gyönyörű fiunk. Azóta a párom is leszokott, és nem az én szekálásomra.
2010. máj. 20. 14:04
 22/38 A kérdező kommentje:
ááááááááááá........ez nem lehet igaz! ilyen rosszul kommentáltam a kérdésem? tudom hogy attól még lehet gyereke hogy dohányzik, de mindenesetre én szeretném észérvekkel meggyőzni róla(nem szekálva)hogy jobb lenne ha letenné....uhh
2010. máj. 20. 14:11
 23/38 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam neki, hogy szokjon le, és a babát úgy hoztuk össze, hogy dohányzott, bár nem sokat. Én pedig soha. De amint kiderült, hogy babát várunk, letette a cigit, és ő döntött így. Szerintem az apa szerepe a példamutatásban nagyon fontos, nem szerettem volna ha a gyerekünk látja az apját dohányozni. Szerintem lehet egészséges a baba, az anya dohányzása a veszélyesebb. De a kifogás elég jellemző, szerintem nem tudsz mit tenni, neki kell éreznie, és döntenie. Nincs olyan érv, ami meg tudná győzni azt aki nem akar leszokni.
2010. máj. 20. 14:24
 24/38 anonim ***** válasza:
53%

[link]

Ez lesz az a Love moon, nekem is ilyenem van :) Boltban megvenni nem lehet, ugyanolyan terjesztői vannak, mint az oriflame vagy avon termékeknek. Árulnak a DM-ben is ilyen anionos csodákat, de azok nem ilyen jó minőségűek. 1400 Ft-ért vettem az egészségügyi betétet, ez 10 db-os (egy napra bőven elég belőle egy a felszívóképessége miatt meg az anion miatt), de ha tényleg olyan iszonyú bő a vérzésed, van belőle éjszakai is, abból főleg elég egy napra egy. A tisztaságit pedig 1600-ért asszem, ez 30 db-os, itt 3-4 óránként meg kell egy kicsit nedvesíteni a betétet a csík miatt, ami benne van. Meddőségkezelő hatása is van, én hiszek benne, rengeteget foglalkozom meddőséggel (szidnak is itthon, hogy babát nem tervezek, de a meddőséggel örökké törődöm) lételemem az ilyen téma :) Én tényleg hiszek benne, ezerszer értelmesebb dolognak tartom, mint ezt a sok hormonos kezelést. Az alternetív megoldás mindig ezerszer jobb, de ez már kicsit szubjektív :). Egyik ismerősöm (férfi) aranyere volt és nagy unszolásra kipróbálta ezt a betétet (gondolhatod mire egy pasit a női betétre rávettünk :D ) és elmúlt neki 4 nap alatt :) Szóval nagyon sok pozitív hatása van, én csak ajánlani tudom :)

2010. máj. 20. 14:32
 25/38 A kérdező kommentje:
nagyszerű!köszönöm!:)
2010. máj. 20. 14:34
 26/38 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon szívesen :):) Böngészd át az oldalt :):) Nagyon szurkolok a babához :):)
2010. máj. 20. 14:35
 27/38 anonim ***** válasza:
Már most meg akarod változtatni a férjed életét, mielőtt babátok lenne? Akkor úgyis fenekestül felfordul. Ezt csak azért mondom, mert én is mindig mondtam a páromnak, hogy ne gyújtson rá, a baba miatt, miattam, maga miatt, utána még a pénzre is hivatkoztam. Aztán feladtam, ha nem akar akármit is mondhatsz neki. Ez rég volt. És most 2 hónapja leszokott.
2010. máj. 20. 14:39
 28/38 A kérdező kommentje:
jó ok. biztos így van. csak én naiv gondoltam mielőtt neki kezdünk a babának legalább egy kicsit tisztulna a szervezete. nem akarom én megváltoztani, ő tökéletes csak ez az egy hibája van:)
2010. máj. 20. 14:49
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia

1 Az én férjem is dohányzik de a doki azt mondta nem oszt nem szoroz ja és sofőr egész nap ül voltunk anyag vizsgálaton és ott azt mondták minden rendben van sőt sok 20-on éves pasi irigyelné az eredményeit. Igaz ő le akarja rakni de nem a babaprojek végett már halad is kevesebbet is szív.

2 Én is stresszes vagyok és a doki azt mondta szedjek homeopátiás stressz oldót, én a sedatif pc-t szedem és a férjem is nekünk jó sokkal könnyebben viselem a benti nyomást. Lehet hogy neked is a nyaralás előtt egy hónappal szedned kéne hogy a stressz kicsit enyhüljön előtte.

Sok sikert a leszoktatáshoz és mielőbbi babásodást.

2010. máj. 20. 19:10
 30/38 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. máj. 20. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!