Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mondjak hogy felfogja?

Mit mondjak hogy felfogja?

Figyelt kérdés
mondtam a férjemnek ha babát szeretnénk akkor le kellene tennie a cigit,erre ő azt mondja egy férfinál ennek nincs jelentősége. szerintem van hiszen károsítja a hímivarsejtjeit,biológiai tanulmányokat is mutattam neki de azt válaszolja h csak felfújják hogy kevesebben cigizzenek
2010. máj. 20. 12:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A babának nem lesz baja tőle, ha az apa dohányzik. A károsodott hímivarsejt vagy nem termékenyül meg, vagy megtermékenyül, de a terhesség első hetein belül el is megy a baba, mert nem egészséges, de mondom meg sem termékenyül, mert annak alapból esélye sincs. Ne szekáld a párod, mert elmegy a kedve a babaprojekttől. Az bőven elég ha te nem dohányzol. Persze az egészsége érdekében jobb lenne ha leszokna, de a babának nem árt vele :) Azért basszus kitartó lehetsz, ha biológiai tanulmányokat vágtál a férjed orra alá :D Bocsi ezt megmosolyogtam :):)
2010. máj. 20. 13:24
 12/38 A kérdező kommentje:
túl vagyunk minden vizsgálaton,teljesen rendben vagyunk mindketten,velem van annyi h kicsit sokat stresszelek a munkám miatt pedig imádom,de nagyon meg akarok felelni.most lesz 1 hónap szabink és elmegyünk nyaralni hátha majd akkor...tenger és napsütés...:)
2010. máj. 20. 13:26
 13/38 A kérdező kommentje:
:)))) hát igen....ez jellemző rám.....mindig imádtam a biológiát nem esett nehezemre keresgélni:)))))
2010. máj. 20. 13:28
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
A nyaraláson eszedbe ne jusson peteérést nézni vagy hőt mérni és egyebek, felejtsd el :) Csak nyaralás és ha van kedvetek akkor legyetek együtt, ha nincs akkor ne :):) Hidd el, hogy ez a lehető legjobb tanács, ami adható :)
2010. máj. 20. 13:29
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
:DDD Tényleg olyan jót nevettem rajta :DDD Én eüs vagyok, hidd el nekem semmi baj sem lesz :):) A nyaraláson egyébként dög melegbe nem lesz kedve cigizni, nyáron én is utálok rágyújtani, meg nagyon hidegben is. 20-25 fokban szélmentes helyen ideális :D Szóval nyugi :):) Össze fog jönni :):) Ha mégsem jön össze a nyaralás alatt akkor se keseredj el, ha hazajöttetek próbáld ki az anionos betétet, én most vettem először (nem vagyok babatervező), de tényleg nagyon jó és nem is olyan drága :):)
2010. máj. 20. 13:30
 16/38 A kérdező kommentje:
hát igen!....ezt én is így gondoltam:)köszönöm a válaszod:)
2010. máj. 20. 13:31
 17/38 anonim ***** válasza:
63%

Igen megint csak állítólag.

Hány ember hal meg tüdőrákban és soha életében nem bagózott?

Hány olyan 35 év feletti párnak születik down kóros meg autista meg mindenféle genetikai beteg gyereke,akik betartották a "szabályokat" ?Aztán csodálkoznak,hogy hát de miért?Mikor ők annyira egészségesek....

Akiknek meg már évek óta nem jön a gólya ott már nem a cigi,meg a gatya,meg a fürdő a hibás,hanem betegség.

Ez az én véleményem.

Ja amúgy párom görög,szóval fel tudjuk nevelni a gyerekeinket,eddíg jól megy.A férjem mióta ismerem(nagyon őskortól :) ) még megfázva sem volt nemhogy egyet is hallottam volna köhögni vagy krákogni a cigitől.

Nem érzem,hogy gúnyos lettem volna az előző válaszomban,leírtam a véleményemet ami ennek az oldalnak pont a lényege.

Sok sikert a babára vágyóknak.

2010. máj. 20. 13:33
 18/38 A kérdező kommentje:
:))örülök h elszórakoztatlak!:)))))tényleg!:))
2010. máj. 20. 13:33
 19/38 A kérdező kommentje:
ok de nem ez volt a kérdésem. hanem hogy mit kellene mondanom neki
2010. máj. 20. 13:35
 20/38 A kérdező kommentje:
anionos betét.....erről van vmilyen tanulmány? azt hiszem utánanézek!:))))
2010. máj. 20. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!