Hány évesen érezted úgy, megérettél az anyaságra?
Figyelt kérdés
Én júliusban töltöm a 21-et és a hetekben ért meg bennem az érzés, hogy jó anya lennék, vágyom egy kisbabára. Tisztában vagyok a felelősséggel és mielőtt a párom elé állnék, hogy "mit szólnál, ha bevállalnánk egy picit?"-kérdéssel, előtte még szeretnék tájékozódni, elsősorban anyagi kérdéseket illetően, hiszen az érzelmi biztonság az garantált lenne.
Azonban kíváncsi lennék, hogy mások mikor döntöttek úgy, mernek vállalni egy babát? Hány évesek voltatok, mikor eldöntöttétek, jöhet a kicsi?
Köszönöm előre is válaszokat!
2010. máj. 19. 20:33
11/15 anonim válasza:
21 voltam amikor már nagyon akartam egy babát, de csak később tudtunk belevágni. Sokára jött össze így betöltöttem a 25-öt mire megszületett a kisfiunk.
12/15 anonim válasza:
22 éves voltam, amikor elkezdődött bennem mocorogni a dolog, most 24 vagyok és nemrég kezdtünk el direkt babára gyúrni. Remélem, hamarosan összejön :)
13/15 anonim válasza:
28 évesen, csak még el kellett költöznünk, de amikor belevágtunk azonnal összejött. Én 29 vagyok a férjem 32. A baba 3 hónapos:)
14/15 anonim válasza:
Óh!A válaszok alapján Én egy későn érő típus vagyok!Bennem is mocorgott az anyaság dolog már 21-22 évesen,de igazán 24-25 évesen éreztem 100%-ban,hogy jöhet a baba!Nos sajna azóta sem jött össze!!
15/15 anonim válasza:
Nekem változó volt. Először kb. 23-24 évesen mondtam azt, hogy hátha...de aztán fél évente váltakozott: egyszer akartam, egyszer nem a babát. Aztán az egyik "éppen akarom pillanatomban" a párom azt mondta, hogy most már ne filózzak rajta, vágjunk bele. S belevágtunk. Most 27 vagyok és 20 hetes terhes. Amióta a pocakomban fejlődik a Picur azóta vagyok csak biztos magamban. S imádom ezt az állapotot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!