Hány évesen érezted úgy, megérettél az anyaságra?
Én júliusban töltöm a 21-et és a hetekben ért meg bennem az érzés, hogy jó anya lennék, vágyom egy kisbabára. Tisztában vagyok a felelősséggel és mielőtt a párom elé állnék, hogy "mit szólnál, ha bevállalnánk egy picit?"-kérdéssel, előtte még szeretnék tájékozódni, elsősorban anyagi kérdéseket illetően, hiszen az érzelmi biztonság az garantált lenne.
Azonban kíváncsi lennék, hogy mások mikor döntöttek úgy, mernek vállalni egy babát? Hány évesek voltatok, mikor eldöntöttétek, jöhet a kicsi?
Köszönöm előre is válaszokat!
na az érzelmi biztonságban ne légy biztos. attól függ hány éves a fiu. ha csak pár évvel több nem biztos hogy repesni fog az örömtől. még a bőven harmincon felüliek is megrettennek (tisztelet a kivételnek).
magam részéről: 30 év. de ez nem bátorság kérdése volt hanem hogy vége legyen a főiskolának.
Szia!
Szerintem, ha úgy érzed, hogy most az ideje, akkor rajta! sok sikert! én 22 éves voltam amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, azóta sajnos meg semmi:(
,E.
Én is 21 vagyok de én messze érzem még magamtól attól, hogy anya legyek. Meg különben is minek elkapkodni? Van még idő bőven de, persze ez a te döntésed.
Én 25-26 éves korom előtt nem tervezem a babát.
Szia!Én pont 21 voltam mikor úgy döntöttünk a párommal, hogy jöhet a baba.Ő ekkor 23 volt.Közben belevágtunk az építkezésbe is.16 voltam mikor összejöttünk 19 évesen mentem férjhez.Most 24 vagyok és semmit nem bántam meg!!
Van egy szerető férjem, egy gyönyörű kisfiam!! :)
Szóval nagyon boldog vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!