Mit tennétek? Egyre kisebb az esélyem az anyaságra! 5 sikertelen lombik, nincsenek petevezetékek, tehát a természetes csoda kizárt, férjem nem akar örökbe fogadni,34 éves vagyok, törődjek bele?
A helyzetünk hasonló, őszintén megértelek. Párod miért nem akar örökbe fogadni? Ha gondolod, priv.!
33F
Édesanyámék 5 évig küzdöttek, már megvolt a papírja, hogy nem lehet gyereke. És most van két egészséges lánya.. :)
Szerintem ne add fel, de anyuéknak a Czeizel Endre felkeresése jelentette a fordulópontot..
Szóval egy nagyon jó orvos sem árt.
Én lehet amúgy, hogy azért megpróbálnám rávenni a férjem az örökbefogadásra, de szerintem egészen pici babát már lehet nem fogtok kapni.
Saját esetünk:8 lombik,az egyiknél 21 hetes ikervetélés
Én mindenképp szülni akartam,terhes akartam lenni...a férjem már a kezdetektől az örökbefogadást is megoldásnak találta.
Nehezen értem meg rá,de végül már azt mondtam,hogy készen állok én is a z örkbefogadásra,mert nem akarok gyerek nélkül élni,az elképzelhetetlen számomra.
Ma boldog két gyermekes örökbefogadók vagyunk,mindekettő gyerekünket újszülöttkorban kaptuk,ugyanazon szülőpártól,egy fiú és egy gyönyörű kislány.:-)
A legcélravezetőbb ha a közelében megismerne a párod olyan örökbefogadó családdal ahol gyönyörű szép gyermekük van,boldogan,szeretetben nevelik.
Nekem is ez segített annak idején,mert a végletekig elzárkóztam,én buta...ha tudtam volna mennyire szeretem majd a gyerekeimet és mennyire kérpótol az élet a sok lellki fájdalomért amit a sikertelen lombikoknál és a 21 hetes ikervetélésnél kellett megélnünk,ma már elhalványúlt a fájdalom...csak boldogság van,nincs hiányérzet,teljesen betöltötték az űrt a gyerekeim :-D !
Lehet,hogy csak idő kell neki,hogy megeméssze a sikertelen küzdelmet és készen álljon az örökbefogadásra.
Hosszú valóban a várakozás,de addigis élhettek egymásnak,utazhattok :-),utánna már úgyis többfelé oszlik a figyelem,nem csak a másikra.Ha beadjátok a kérelmet onnantól már biztosan lesz babátok,nem jó évekig halogtani.
Ha te valóban szeretnéd,akkor beszélj róla, úgy neki,mint aki ebben láttja a megoldást,lelkesen,pozitívan és fellélegezve,hogy képes voltál elengedni azt,hogy szülj,hogy terhes légy,mert a lényeg hidd el azután következik csak,a terhesség csak 9 hónap :-).
Amennyiben képes vagy így láttatni számára az örökbefogadást van remény arra,hogy megváltozzon a véleménye,de ha még tele vagy feldolgozatlan fájdalommal,elkeseredettséggel akkor nem tudod megfelelőképpen őt sem lelkesíteni.
Abban ,hogy azt írod,hogy ha most azonnal lenne baba,akkor benne lenne látszik,hogy megoldást akar ő is sürgősen,minél hamarabb tegyétek meg a lépéseket...kedveskedj neki sokat,mosolyogj sokat és hangsúlyozd neki,hogy te mindenképpen anyuka akarsz lenni,higyje el a JóIsten elküldi a Ti babátokat,mert minden meg van írva előre,nemhiába kertültek hozzánk is a mi gyerekeink ;-) !
A 6. lombikunk eredménye mocorog a pocimban!!! Soha ne add fel!!
24+3 hkm
"A 6. lombikunk eredménye mocorog a pocimban!!! Soha ne add fel!! "
Gratulálok :-)!
Nagyon megérdemeltétek ,ritka kitartóak voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!