Segitseg! Terhes vagyok vagy sem? Nagyon felelotlen voltam!
Figyelt kérdés
Szoval a baratom annak ellenere , hogy megkertem hogy ne tegye a peniszet a csiklomhoz rakta es nem tudja elerte-e a huvelyem vagy sem ... nem elvezett oda se semmi csak az elovaladektol nagyon felek 6 napja voltam termekeny es meg szuz vagyok maximum 5 mp tartott az meg odarakta .Az elott megujjazot de akkor meg nem volt spermas a keze de elovaladek lehetseges volt. Kerem senki ne nevessen ki es a helyesirasert is bocsanat , tudom felelotlenul viselkedtem. Kerem barki segitsen nagyon felek , hogy terhes leszek vagyis vagyok . 16/ lany2017. jún. 19. 08:55
21/24 anonim válasza:
Tény, hogy fiatal vagy még, de attól felvilágosíthatna, különben így igen hamar nagymama lesz. De szerintem neked már nem kell sokmindent elmagyarázni, hiszen már benne vagytok a témába a pasiddal, ha mégis kíváncsi vagy valamire, kérdezz, itt biztos szívesen válaszolunk neked.
22/24 anonim válasza:
Hát akkor tanuld meg itt, a sperma nem mászik fel, csak akkor leszel terhes ha berakja.
23/24 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek nagyon kedvesek vagytok ! Nagyon megnyugodtam es meg szolok majd mi a helyzet !! Koszonom szepen!!!
2017. jún. 19. 15:34
24/24 A kérdező kommentje:
Ma megjott! koszonom mindenkinek a segitseget !
2017. jún. 29. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!