Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitseg! Terhes vagyok vagy...

Segitseg! Terhes vagyok vagy sem? Nagyon felelotlen voltam!

Figyelt kérdés
Szoval a baratom annak ellenere , hogy megkertem hogy ne tegye a peniszet a csiklomhoz rakta es nem tudja elerte-e a huvelyem vagy sem ... nem elvezett oda se semmi csak az elovaladektol nagyon felek 6 napja voltam termekeny es meg szuz vagyok maximum 5 mp tartott az meg odarakta .Az elott megujjazot de akkor meg nem volt spermas a keze de elovaladek lehetseges volt. Kerem senki ne nevessen ki es a helyesirasert is bocsanat , tudom felelotlenul viselkedtem. Kerem barki segitsen nagyon felek , hogy terhes leszek vagyis vagyok . 16/ lany
2017. jún. 19. 08:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

Ha a péniszét a csiklódhoz rakta, akkor hogy lehetnél terhes, ha nem rakta a hüvelyedbe, és még szűz vagy? Attól, hogy a csiklódhoz rakta, még ugyanúgy szűz maradsz, ergo nem lehetsz terhes sem. Hacsak nem te vagy Szűz Mária.

A barátod meg egy kis p*cs, ha annak ellenére, hogy megkérted ne tegye oda, mégis megtette.

2017. jún. 19. 09:01
 2/24 A kérdező kommentje:
De o nem tudja lehet ellerte a huvelyem.. mikkor ellhuztam magam kb 5 mp tartott ez
2017. jún. 19. 09:03
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj már meg nem vagy terhes. Majd ha berakja és nem védekeztek akkor leszel az.
2017. jún. 19. 09:06
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt érezted volna, ha eléri a hüvelyed, hidd el, főleg ha szűz vagy. De miért érzem úgy, hogy ez egy troll kérdés?
2017. jún. 19. 09:09
 5/24 A kérdező kommentje:
Eskuszom nem az. Tenyleg nem ereztem mert en ellis huzodtam es max akkor ha hozzaerhetett
2017. jún. 19. 09:11
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, nyugodj meg. De ha annyira parázol, vegyél egy tesztet, és csináld meg. A pasid meg bírjon már a farkával, és legközelebb húzzon gumit.
2017. jún. 19. 09:16
 7/24 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem.. de a teszt mennyi ido utan mutatja ki?
2017. jún. 19. 09:24
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Késés után kimutatja már biztosan. De nem valószínű, hogy terhes lennél. Evvel a fiúval viszont adódhatnak még ilyen problémák, ha ennyire nem bír parancsolni magának, és nem fogja föl, amit mondasz.
2017. jún. 19. 09:30
 9/24 A kérdező kommentje:
8 nap mulva kel megjojjon de szokot kesni is... Igen tudom
2017. jún. 19. 09:32
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy terhes, nyugodj meg. Ha nagyon igzulsz, kb. 15 nap múlva (az eseménytől számítva) lehet reggeli pisiből tesztelni, korábban nem érdemes.

De tényleg nincs miért aggódnod - egyelőre.

Viszont innen már gyorsan lesz "igazi" szex, szerintem keress fel egy nőgyógyászt és irass fel tablettát. Az a legbiztonságosabb, csak olvasd el a betegtájékoztatót, hogy mire kell figyelni a szedése közben. És ha más gyógyszert vagy gyógyteát kell szedned/innod, annak is mindig olvasd el a papírját, hogy nem gyengítik-e egymás hatását.

2017. jún. 19. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!