Segitseg! Terhes vagyok vagy sem? Nagyon felelotlen voltam!
Ha a péniszét a csiklódhoz rakta, akkor hogy lehetnél terhes, ha nem rakta a hüvelyedbe, és még szűz vagy? Attól, hogy a csiklódhoz rakta, még ugyanúgy szűz maradsz, ergo nem lehetsz terhes sem. Hacsak nem te vagy Szűz Mária.
A barátod meg egy kis p*cs, ha annak ellenére, hogy megkérted ne tegye oda, mégis megtette.
Nem vagy terhes, nyugodj meg. Ha nagyon igzulsz, kb. 15 nap múlva (az eseménytől számítva) lehet reggeli pisiből tesztelni, korábban nem érdemes.
De tényleg nincs miért aggódnod - egyelőre.
Viszont innen már gyorsan lesz "igazi" szex, szerintem keress fel egy nőgyógyászt és irass fel tablettát. Az a legbiztonságosabb, csak olvasd el a betegtájékoztatót, hogy mire kell figyelni a szedése közben. És ha más gyógyszert vagy gyógyteát kell szedned/innod, annak is mindig olvasd el a papírját, hogy nem gyengítik-e egymás hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!